Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G cameră IP 2K 5G

299,00 lei

35 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Arenti Outdoor1 WiFi WiFi 2K 5G cameră IP de exterior Arenti Outdoor1

Sunteți în căutarea unui echipament de ultimă generație care vă permite să monitorizați cu ușurință ce se întâmplă în jurul proprietății dvs. Camera de exterior Outdoor1 este un dispozitiv care captează imagini de calitate Ultra HD, este dotat cu un senzor de mișcare inteligent, se comportă bine pe timp de noapte și vă permite să înregistrați imagini clare pe un card de memorie sau în cloud. Suportă audio bidirecțional, funcționează cu iOS și Android și funcționează fără fir. Toate acestea vă vor permite să inspectați rapid zona din jurul casei dvs. și să vă simțiți, în sfârșit, în deplină siguranță. Gradul de impermeabilitate al camerei este IP65. Arenti este câștigătoarea premiului Red Dot Award 2021 – un premiu prestigios pentru design.

Arenti/OUTDOOR1/1

Imagini clare în orice moment

Camera oferă imagini Ultra HD, ceea ce înseamnă că veți vedea clar și în detaliu tot ceea ce se întâmplă în apropierea casei dvs. pe telefon. Această soluție vă va permite să identificați rapid persoanele sau animalele de companie de pe proprietatea dvs. Mai mult, dispozitivul funcționează perfect pe timp de noapte – utilizează lumina infraroșie pentru a garanta o monitorizare eficientă chiar și în cel mai mare întuneric. Atunci când este detectată mișcare pe timp de noapte, dispozitivul trece la modul full color, astfel încât să obțineți imagini de cea mai bună calitate, indiferent de condiții. Cu Arenti, puteți sta liniștit!

Arenti/OUTDOOR1/9

Senzor de mișcare inteligent

Dispozitivul utilizează un detector de mișcare 24/7. Acesta îi permite să detecteze automat mișcarea în câmpul de acoperire al camerei. Această soluție reduce la minimum cantitatea de imagini înregistrate, economisind astfel spațiu pe card și în cloud. O înregistrare va fi creată doar atunci când se întâmplă ceva în apropierea camerei, astfel încât puteți ajunge rapid la imaginile care vă interesează. Mai mult, dispozitivul vă permite să ajustați singur raza de acțiune a senzorului de mișcare – dumneavoastră decideți ce zonă este importantă pentru dumneavoastră.

Arenti/OUTDOOR1/3

Funcționează cu sistemele populare

Camera Outdoor 1 funcționează în benzile de 2,4GHz și 5GHz și este compatibilă cu iOS, și Android, ceea ce înseamnă că o puteți conecta cu ușurință la majoritatea dispozitivelor mobile. Este compatibilă cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant, astfel încât o poți opera fără efort cu o simplă comandă vocală. Dispozitivul înregistrează înregistrările pe un card SD (până la 256 GB) sau în cloud – alegeți singur unde doriți să vă stocați înregistrările.

Arenti/OUTDOOR1/5

Comunicare rapidă în ambele sensuri

Arenti oferă o soluție convenabilă, și anume suportul audio bidirecțional. Nu numai că veți vedea, dar veți și auzi tot ceea ce se întâmplă în raza de acțiune a camerei. În plus, puteți transmite cu ușurință un mesaj, către o persoană din zona monitorizată. Cereți curierului să lase un colet pe scări sau chemați copiii la masă, fără a fi nevoie să ieșiți din casă.

Arenti/OUTDOOR1/6

Funcționare fără fir

Camera este ușor de amplasat oriunde – instalarea nu reprezintă nicio problemă. Funcționează fără fir, astfel încât puteți accesa imaginea camerei chiar și atunci când nu sunteți acasă. În plus, are un grad de protecție IP65. Camera poate rezista la temperaturi ridicate și scăzute și nu este afectată de ploaie, zăpadă sau vânt. Indiferent de condiții, vă puteți monitoriza proprietatea fără să vă părăsiți patul cald!

Arenti/OUTDOOR1/2

Inclus

  • Cameră
  • Adaptor
  • Autocolant de avertizare
  • Pachet de șuruburi
  • Manual de utilizare
Senzor de imagine 1/3”’ 4MP CMOS
Pixelii efectivi 2560(H)*1440(V)
Obturator 1/20~1/10,000s
Iluminare min. Culoare 0.01Lux@F1.6 ; Alb-negru 0.01Lux@F1.6
Distanța în infraroșu Vizibilitate pe timp de noapte de până la 10 m
Temperatura de culoare a reflectorului 3000K
Distanța reflectorului 15m
Zi/noapte Auto(ICR)/Culoare/Negru/Black/Blanc
WDR DWDR
Lungime focală 2,8 mm
Deschidere maximă F1.6
Unghi de vizualizare 110°
Tipul de obiectiv Obiectiv fix
Compresie H.265
Rata de biți 32Kbps~2Mbps
Rata de cadre 20FPS
Interfață audio Microfon încorporat
Declanșare alarmă Detectare inteligentă a mișcării
Protocol de comunicare HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS, RTSP
Protocol de interfață Privat
Rețea fără fir 2.4G & 5G WIFI (IEEE802.11b/g/n/ac)
Sistem de operare suportat iOS 9 sau o versiune ulterioară, Android 5 sau o versiune ulterioară
Securitate Autentificare utilizator, AES-128, SSL
Temperatura de funcționare Între -20 °C și 50 °C
Alimentare electrică DC 12V/1A
Consum de energie 5,5 W Max.
Rezistent la apă IP65
Dimensiuni 65 x 65 x 146 mm
Greutate netă 270 g