Aragaz lent Techwood TMJ-450

170,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Capacitate de 4,5 litri – Gătește pentru întreaga familie!

Visezi să gătești convenabil și gustos pentru întreaga familie? Techwood TMJ-450, un aragaz lent unic, cu o capacitate de 4,5 litri, vă va transforma visele culinare în realitate! Acum, pregătirea unor mese delicioase pentru cei dragi devine o joacă de copil. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la capacitatea vaselor sau la suprasolicitarea bucătăriei. Datorită capacității enorme a aragazului lent Techwood TMJ-450, puteți găti cu ușurință mâncăruri gustoase pentru o săptămână întreagă. Pregătiți tocănițe sănătoase, supe aromate sau cărnuri suculente – toate cu ușurință și într-un singur vas!

Techwood/TMJ-450/1

Tehnologie inovatoare pentru rezultate mai bune la gătit

Techwood TMJ-450 nu înseamnă doar capacitate, ci și tehnologie avansată pentru a asigura gustul și textura perfectă a preparatelor tale. Datorită pereților din oțel răcoritor, veți menține temperatura optimă de gătire, ceea ce garantează o distribuție uniformă a căldurii. În plus, slow cooker-ul dispune de patru poziții de termostat, de la “Stop” la “Keep warm”, permițându-vă să controlați și să reglați cu ușurință temperatura pentru a se potrivi cu specificul felului dvs. de mâncare. Descoperiți o nouă dimensiune a gătitului cu aparatul Techwood TMJ-450 și bucurați-vă de arome deosebite ca niciodată până acum!

Techwood/TMJ-450/2

Comoditate și siguranță la cel mai înalt nivel

Techwood TMJ-450 nu este doar un aragaz excelent, ci și sigur și comod de utilizat. Dispune de o oală ceramică rezistentă, care poate fi îndepărtată și curățată cu ușurință după utilizare. Un capac de sticlă protejează interiorul aragazului lent, permițându-vă să verificați procesul de gătire fără a fi nevoie să deschideți capacul. În plus, aragazul lent este echipat cu picioare și mânere antiderapante pentru a asigura stabilitatea și siguranța în timpul utilizării. Suntem mândri să vă prezentăm Techwood TMJ-450 – un slow cooker inovator, sigur și elegant, care vă va ușura gătitul, făcând mâncarea și mai gustoasă și mai sănătoasă!

Techwood/TMJ-450/3

Marca Techwood
Model TMJ-450
Capacitate 4,5 litri
Alimentare cu energie: 230V ~ / 50Hz
Caracteristici suplimentare Pereți reci din oțel inoxidabil
4 poziții ale termostatului
Oală detașabilă, rezistentă la căldură, din ceramică
Capac din sticlă securizată
Picioare și rezervor antiderapante
Mânere și buton al capacului izolate