Aparat electronic de respirație Baseus Digital Alcohol Tester, fără gură, LCD (negru)

115,00 lei

365 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Baseus CRCX-01 alcooltest electronic fără gură Baseus CRCX-01

Etiloscopul de la Baseus vă va permite să verificați rapid și în siguranță nivelul de alcool din aerul expirat. Cipul încorporat asigură o măsurare precisă, în timp ce afișajul LED ușor de citit face ca citirea rezultatelor să fie comodă. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un indicator luminos intuitiv și este certificat CE și FCC. Este foarte ușor de utilizat și are o durată de funcționare de până la 3 luni cu o singură încărcare.

Măsurare rapidă și precisă

Produsul este echipat cu un cip avansat care îi asigură funcționarea stabilă și rezistența la interferențe. De asemenea, garantează măsurători de mare precizie. Aparatul etilotest are încorporat și un filtru special, care reține alte substanțe decât alcoolul, astfel încât acestea să nu afecteze în niciun fel rezultatul testului. În plus, datorită soluțiilor utilizate, aparatul măsoară concentrația de alcool extrem de rapid – durează doar aproximativ 20 de secunde!

Sigur pentru sănătate

Dispozitivul a fost conceput pentru a vă oferi o igienă maximă în timpul utilizării și pentru a evita înmulțirea bacteriilor. Designul fără gură înseamnă că trebuie doar să suflați în aparatul de etilotest de la o distanță de 10 cm. Vă rugăm să rețineți: din motive de igienă, nu este recomandat să împărțiți produsul cu alți utilizatori.

Afișaj HD

Ecranul LED încorporat vă permite să citiți confortabil rezultatul măsurătorii. Contrastul ridicat face ca afișajul să fie foarte clar și ușor de citit. Aparatul de analiză a respirației acceptă 2 unități – g/l (standard chinezesc) și %BAC (standard american).

Indicator luminos și sonor

Aparatul de analiză a respirației are un indicator luminos care se aprinde în culori diferite în funcție de concentrația de alcool din aerul expirat. Verdele indică sobrietate, portocaliul indică faptul că nu ar trebui să conduceți, iar roșul indică intoxicație. Atât lumina portocalie, cât și cea roșie sunt combinate cu un semnal sonor.

Durată lungă de funcționare

Cu o baterie de lungă durată de 130 mAh, un alcooltest complet încărcat vă poate dura până la 3 luni. Pentru a încărca dispozitivul, este suficient să îl conectați la o sursă de alimentare cu ajutorul cablului USB-C inclus.

Adaptat la nevoile dvs.

Operarea alcooltestului este extrem de ușoară – pur și simplu rotiți butonul din partea inferioară. Dispozitivul este ușor și suficient de compact pentru a fi mereu la îndemână. Mânerul din piele vă permite să îl atașați la un cordon sau la un breloc de chei. De asemenea, veți găsi un suport special în formă de U inclus în kit, care vă permite, de exemplu, să montați confortabil alcooltestul în mașină.

Inclus

  • Breathalyser
  • Suport
  • Cablu de încărcare USB-C (1 m)

Specificații

Producător Baseus
Model CRCX-01
Timp de încărcare Aprox. 2-3 h
Port de încărcare USB-C
Intrare 5 V / 0,12 A (max.)
Greutate Aprox. 292 g
Dimensiuni 25 x 80 x 20 mm
Culoare Negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>