Aparat electric încălzit pentru gene ANLAN ALJMJ01-01

98 lei

23 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat electric de curbat genele de la ANLAN

Acum puteți să vă curbați cu ușurință genele și să vă bucurați de rezultate de lungă durată. Ondulatorul de gene electric de la ANLAN este echipat cu un element de încălzire de înaltă calitate, astfel încât se încălzește în doar aproximativ 10-15 secunde. Oferă 2 temperaturi din care puteți alege și este foarte ușor de utilizat. De asemenea, are un mic afișaj încorporat și o baterie de lungă durată de 360 mAh.

03ANLAN/Electric-Heated-Eyelash-Curler/1

Eficient și sigur

Elementul de încălzire al aparatului de coafat este fabricat dintr-un aliaj de nichel-crom, astfel încât dispozitivul se încălzește rapid – durează doar aproximativ 10-15 secunde! Peria rotunjită se potrivește perfect în gene și oferă rezultate fantastice. Ondulatorul de gene este, de asemenea, sigur de utilizat – nu trebuie să vă faceți griji că vă ardeți sau vă deteriorați genele. Aparatul oferă 2 setări de temperatură – 65°C și 85°C. Valoarea selectată va fi afișată pe ecranul încorporat.

03ANLAN/Electric-Heated-Eyelash-Curler/4

Baterie reîncărcabilă încorporată

Nu mai este nevoie să cumpărați mereu baterii noi pentru ondulatorul de gene. Dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă de lungă durată, astfel încât îl puteți reîncărca pur și simplu. Cu o capacitate de 360 mAh, aceasta asigură o durată lungă de lucru – nu vă faceți griji că trebuie să o încărcați prea des. De asemenea, în kit veți găsi un cablu USB practic, cu ajutorul căruia puteți conecta aparatul de epilat la o sursă de alimentare.

03ANLAN/Electric-Heated-Eyelash-Curler/2

Întotdeauna la îndemână

Aparatul de epilat ușor și compact este atât de compact încât îl puteți purta cu dvs. în orice moment. Încape cu ușurință în valiză, rucsac sau chiar în geantă. Nu mai trebuie să renunțați la un machiaj perfect atunci când plecați în vacanță sau într-o călătorie de afaceri! Cu ondulatorul de gene fără fir ANLAN vă puteți ondula rapid genele oriunde ați merge!

03ANLAN/Electric-Heated-Eyelash-Curler/3

Producător ANLAN
Denumire Ondulator de gene electric cu încălzire
Model ALJMJ01-01
Material ABS
Dimensiuni 21 x 19 x 130 mm
Greutate Aprox. 31 g
Capacitatea bateriei 360 mAh
Putere 1,3 W
Tensiune de încărcare DC 5 V
Tensiune de ieșire 3,7 V
Timp de încărcare Aprox. 1,5-2 h
Oprire automată După 5 minute
Temperatura de funcționare Mod scăzut: 60-70°C;
Mod ridicat: 75-85°C;