Aparat electric de ondulat genele ANLAN 04-AJMJJ14-001 (alb)

68,00 lei

41 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat electric de ondulat genele ANLAN 04-AJMJJ14-001 (alb)

Visezi la gene lungi și curbate? Ondulatorul electric de gene Anlan îți va transforma privirea pe termen lung! Uitați de tratamentele costisitoare! Aparatul oferă 2 niveluri de temperatură potrivite atât pentru părul mai slab, cât și pentru cel mai gros. Acesta îți curbează genele de la rădăcină, oferind un efect de ridicare și curbare timp de 24 de ore. Ondulatorul de gene este ușor de utilizat și poate fi folosit timp de până la 60 de zile cu o singură încărcare. Mai multe caracteristici de siguranță îl fac să fie utilizat fără riscuri. Este ușor, la îndemână și ușor de curățat, iar tu îi poți reîncărca energia cu ajutorul cablului USB-C pe care îl vei găsi în kit. Faceți-vă prieteni cu Anlan și oferiți tuturor o privire cochetă!

03ANLAN/04-AJMJ14-001/3

Căldură instantanee

Cu ajutorul căldurii, vei obține rapid un look captivant. Momeala oferă 2 niveluri de căldură – temperatura mai mică (50℃) este excelentă pentru firele de păr mai slabe și mai subțiri. Cel de-al doilea nivel (60℃) ondulează eficient părul mai gros și mai greu de coafat. Este nevoie de doar 10 secunde pentru ca acesta să fie complet gata de utilizare – nu veți avea nicio îndoială, deoarece atunci când dispozitivul atinge temperatura potrivită, rola de silicon își va schimba culoarea din roz închis în roz deschis.

03ANLAN/04-AJMJ14-001/8

Gene curbate de la rădăcină

Rola de silicon a fost concepută pentru a adera și mai bine la linia genelor. Acest lucru permite ondulatorului de gene să prindă uniform firele de păr de la rădăcină, oferind un efect de împrăștiere a genelor în evantai. Ondulează-le, apoi colorează-le și impresionează cu un aspect senzual.

03ANLAN/04-AJMJ14-001/7

Conceput pentru confort

Designul ergonomic face ca ondulatorul de gene să fie extrem de confortabil de utilizat și este ideal chiar și pentru începători. Este ușor de curățat, așa că vă va dura cu siguranță și mai mult! Este ușor și la îndemână – va încăpea în geanta de machiaj, așa că sigur îl vei lua cu tine în multe călătorii!

03ANLAN/04-AJMJ14-001/1

Puternic și sigur

Coafura Anlan este echipată cu o baterie reîncărcabilă puternică, cu o capacitate de până la 400 mAh. O singură încărcare asigură până la 60 de zile de utilizare. Energia sa poate fi reîncărcată cu ajutorul cablului USB-C inclus în kit. Dispozitivul este echipat cu un sistem de control al temperaturii NTC și cu un senzor inteligent, datorită căruia eyelinerul se oprește automat după 5 minute. Anlan este o garanție de siguranță!

03ANLAN/04-AJMJ14-001/5

Inclus

  • Aparat electric de depilare
  • Cablu de încărcare
  • Manual de instrucțiuni
Producător Anlan
Model 04-AJMJJ14-001
Material ABS + silicon
Dimensiuni 220 x 125 x 81 mm
Tensiune nominală 5V/1A
Capacitatea bateriei 3,7 V 400 mAh
Timp de încărcare aprox. 90 min.
Oprire automată da, după aprox. 5 min.
Timp de funcționare La temperatură scăzută 90 min / la temperatură ridicată 70 min
Timp de încălzire aprox. 10 sec.
Niveluri de temperatură Nivelul 1 50 ℃ ; nivelul 2 60 ℃