Aparat de tuns ENCHEN BEARDO

75,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

ENCHEN Tunsul de păr Beardo

Nu mai este nevoie să apelați la servicii profesionale de coafură pentru a obține rezultate satisfăcătoare. Aparatul de tuns ENCHEN Beardo este echipat cu o lamă de tip R de înaltă calitate și până la 4 accesorii pentru pieptene de diferite dimensiuni. Dispozitivul este perfect și pentru a fi folosit ca aparat de tuns. Motorul său funcționează la viteze de până la 6.000 de rotații pe minut. Bateria reîncărcabilă de 800 mAh garantează până la 90 de minute de utilizare, iar accesoriile incluse, cum ar fi uleiul pentru lamă și peria de curățare, vor facilita întreținerea acestuia.

Viteză și precizie

Dispozitivul ENCHEN vă va servi atât ca mașină de tuns, cât și ca aparat de tuns. Lama de tip R vă va ajuta să scăpați cu precizie de părul nedorit. Este fabricată din oțel inoxidabil, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritații. Datorită celor 4 accesorii pentru pieptene, puteți adapta cu ușurință aparatul de ras la nevoile dvs. Fie că obiectivul tău este să obții o coafură luxuriantă sau vrei să te razi complet, produsul ENCHEN este perfect!

Motor de mare viteză

Modelul Beardo este dotat cu un motor care se caracterizează printr-o viteză de până la 6000 de rotații pe minut. În ciuda puterii sale ridicate, dispozitivul funcționează surprinzător de silențios – nivelul de zgomot nu depășește 65 dB. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza aparatul de ras în orice moment fără să vă faceți griji că îi veți trezi pe ceilalți din casă.

Baterie puternică

Aparatul de tuns ENCHEN Beardo este echipat cu o baterie puternică de 800 mAh, care permite până la 90 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare. Acest lucru este suficient pentru a utiliza funcțiile dispozitivului timp de până la 3 luni înainte de a fi nevoie să fie conectat la o încărcare. Un indicator LED vă va informa cu privire la nivelul de încărcare al bateriei.

Avantaje suplimentare

Designul ergonomic al dispozitivului ENCHEN și mânerul atent conceput fac ca utilizarea aparatului de ras să fie extrem de confortabilă. În plus, datorită blocării speciale de călătorie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea accidentală a dispozitivului în timpul transportului. În set veți găsi 4 accesorii interschimbabile de dimensiuni diferite (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm), astfel încât să puteți adapta cu ușurință aparatul de ras la nevoile dumneavoastră.

Inclus:

  • Aparat de tuns părul x1
  • Accesoriu pentru pieptene (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm) x4
  • Perie de curățare x1
  • Ulei pentru lamă x1
  • Cablu de încărcare x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător ENCHEN
Model Beardo
Viteză 6000 rpm
Nivelul de sunet > 65 dB
Tipul de baterie Litiu-ion
Capacitatea bateriei 800 mAh
Timp de încărcare 90 de minute
Timp de funcționare 90 de minute
Dimensiuni 140 x 32 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}