Aparat de tuns (3-21mm) + accesorii Set ENCHEN BOOST-B (negru)

86,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

Set ENCHEN BOOST-B Set mașină de tuns păr (3-21 mm) + accesorii.

Nu mai trebuie să cheltuiți bani la salonul de coafură – acum puteți să vă tundeți cu precizie părul în propria casă! Aparatul de tuns ENCHEN este echipat cu lame de înaltă calitate, a căror lungime o puteți regla între 3-21 mm cu ajutorul accesoriului cu pieptene glisant. Bateria reîncărcabilă de 600 mAh asigură o durată lungă de funcționare, iar accesoriile incluse, cum ar fi foarfecele și pelerina de coafat, vă facilitează crearea unor coafuri perfect îngrijite.

Lungime reglabilă a lamei

Spuneți adio nevoii de a folosi o mulțime de accesorii de pieptene diferite pentru aparatul dvs. de ras. Aparatul marca ENCHEN este echipat cu un capac glisant special conceput care vă permite să reglați lungimea lamei în 7 etape între 3 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 21 mm. Acest lucru îl face ideal pentru a tunde părul copiilor, pentru a stiliza perciunii sau pentru a crea o varietate de coafuri, printre altele. Dar posibilitățile nu se termină aici! Cu capacul scos, puteți scurta părul până la o lungime de 0,7 mm.

Ore lungi de lucru – încărcare convenabilă

Eliberați-vă de cabluri și obțineți mai multă libertate de mișcare atunci când vă tundeți părul. Aparatul de tuns ENCHEN poate funcționa fără fir – are o baterie încorporată de 600 mAh. Complet încărcată, aceasta vă va dura până la 3 luni! Cablul USB-C inclus vă permite să încărcați convenabil dispozitivul cu un încărcător, un powerbank sau chiar cu laptopul dvs. După aproximativ 1-1,5 ore, aparatul de ras va fi gata de utilizare din nou! Produsul este, de asemenea, echipat cu protecție inteligentă la încărcare.

Precizie și siguranță

Aflați că o tunsoare precisă poate dura mai puțin timp! Aparatul de ras este echipat cu un cap de tăiere ceramic de înaltă calitate, care vă permite să tăiați părul rapid și eficient, fără să trageți sau să provocați iritații. În plus, datorită lamelor rotunjite, nu trebuie să vă faceți griji că vă veți tăia. Toate acestea îl fac ideal atât pentru adulți, cât și pentru copii!

Performanță fiabilă – 2 viteze la alegere

Un motor modern este responsabil pentru funcționarea eficientă a aparatului de ras. De asemenea, poți alege dintre 2 viteze pentru a adapta și mai mult funcționarea acestuia la nevoile tale. Modul normal (4500 rpm) este ideal pentru majoritatea situațiilor, iar modul Turbo (5800 rpm) este potrivit pentru părul deosebit de gros. În același timp, aparatul funcționează extrem de silențios, cu un nivel de zgomot de numai aproximativ 55 dB.

Și mai mult confort

Tăierea părului nu a fost niciodată atât de ușoară și convenabilă. Aparatul de ras ENCHEN Boost este extrem de ușor de utilizat și se așează perfect în mână pentru un confort fără egal. Ușor și la îndemână, îl puteți folosi nu numai acasă, ci și, de exemplu, în vacanță. Nu va ocupa prea mult spațiu în valiză! De asemenea, puteți îndepărta cu ușurință capul dispozitivului și îl puteți spăla sub apă curentă. Acest lucru va evita proliferarea bacteriilor și va reduce riscul de probleme ale pielii.

Accesorii practice incluse

În pachet veți găsi, de asemenea, câteva accesorii practice care vă vor facilita tăierea părului acasă. Foarfecele de coafat vă permit să creați coafura visurilor dvs., iar pelerina specială previne ca firele de păr fine și zgâriate să ajungă sub haine. Uleiul pentru lamă și o perie de curățare vă vor fi de folos pentru întreținere. Accesoriile incluse vă vor face să vă simțiți ca la un salon de coafură în propria casă!

Inclus

  • Mașină de tuns părul cu accesoriu pieptene glisant
  • Cablu de încărcare USB-C
  • 2 x foarfecă de coafat
  • Pelerină de coafură
  • Perie de curățare
  • Ulei pentru lame

Specificații

Producător ENCHEN
Nume Mașină de tuns părul
Model Set BOOST-B
Culoare Negru
Reglarea lungimii lamei Da, în 7 trepte, 3-21 mm
Viteză Mod normal: 4500 rpm;
Mod Turbo: 5800 rpm;
Nivel de zgomot aprox. 55 dB
Capacitatea bateriei 600 mAh
Timp de încărcare Aprox. 1-1,5 h
Interfață de încărcare USB-C
Tensiune nominală 5 V
Putere nominală 5 W

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>