Tăietor de nas Soocas N1 Prețul inițial a fost: 82,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei.
Înapoi la produse

Aparat de tăiat nasul și urechile Liberex (roșu)

Prețul inițial a fost: 41,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Trimmer de la Liberex

Trimmerul multifuncțional pentru față de la Liberex este un instrument indispensabil pentru a vă ajuta să țineți sub control părul nedorit. Lamele rotative și designul cu rotire la 360° asigură o eficiență incredibilă, în timp ce lumina LED încorporată facilitează utilizarea. Produsul este ușor de curățat, ușor și la îndemână – perfect atât pentru acasă, cât și pentru călătorii. Are nevoie doar de o singură baterie AA pentru a-l alimenta (vă rugăm să o achiziționați separat – nu este inclusă).

Potrivit pentru multe utilizări

Nu doar de părul de pe nas puteți scăpa cu această mașină de tuns. Îl puteți folosi și pentru urechi și chiar pentru sprâncene. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă tunde barba sau perciunii. De asemenea, îl poți folosi și pe întreaga față. Acest mic aparat vă va surprinde cu numeroasele sale posibilități!

Eficient și sigur pentru piele

Realizate din oțel inoxidabil, lamele duble taie cu precizie firele de păr fără a trage sau a provoca iritații. Designul unic al dispozitivului este, de asemenea, responsabil pentru acest lucru. Cu aparatul de tuns, puteți îndepărta cu ușurință părul nedorit de pe întreaga față.

Fără păr care să se ascundă de dvs.

Dispozitivul este echipat cu o mică lumină LED pentru o utilizare ușoară. Vei putea vedea totul în timp ce tunzi, astfel încât nu vei rata niciun fir de păr, chiar și pe cele mai bine ascunse. Cu un aparat de tuns Liberex, veți obține un bărbierit precis și eficient.

De dragul igienei

După ce ați terminat de tuns, puteți detașa capul de tăiere al dispozitivului și îl puteți spăla sub jet de apă. Firele de păr rămase pot fi îndepărtate cu ușurință cu ajutorul unei perii, de exemplu. În acest fel, puteți păstra dispozitivul curat, puteți împiedica dezvoltarea bacteriilor pe el și puteți evita problemele de piele. În plus, veți găsi inclusă o husă antipraf pentru a proteja capul de tăiere de praf și alte resturi.

Întotdeauna la îndemână

Aparatul de tuns se distinge prin dimensiunea sa de buzunar și greutatea redusă de 150 g. Astfel, îl puteți folosi confortabil nu numai acasă, ci și, de exemplu, în vacanță sau în timpul unei călătorii de afaceri. Încape cu ușurință într-o valiză, rucsac sau chiar într-o geantă mică. Părul inutil în locul cel mai puțin potrivit nu vă va mai strica niciodată călătoria!

Inclus

  • Husă de protecție x1
  • Buton ON/OFF x1
  • Lamă din oțel inoxidabil x1
  • Lumină de fundal cu LED x1
  • Capacul bateriei x1

Specificații

Producător Liberex
Nume Aparat de tuns electronice pentru nas și urechi
Culoare Roșu
Dimensiuni 2,8×3,1×13 cm
Greutate 150 g
Material Oțel inoxidabil + ABS
Putere 1 W
Sursă de alimentare Baterie AA x1