Aparat de ras și trimmer electric 2 în 1 Kensen 2 în 1

27,00 lei

76 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de ras și trimmer electric 2 în 1 Kensen 2 în 1

Aveți grijă de aspectul dvs. indiferent unde vă aflați. Aparatul de ras și trimmer 2 în 1 de la Kensen are un design ușor și compact, astfel încât îl puteți lua cu dvs. în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. În plus, oferă un bărbierit precis și dispune de lame din oțel inoxidabil cu ascuțire automată. Funcționează silențios și nu dă senzația de tragere, iar portul USB facilitează încărcarea.

Siguranță și precizie

Aparatul de ras electric Kensen 06-KTXD12-001 este dotat cu lame rotative, cu ascuțire automată, ceea ce se traduce printr-o precizie de neegalat în utilizare. În plus, grosimea grilei lamelor este de 0,1 mm. Mai mult, motorul aparatului funcționează la 6500 rpm, ceea ce se traduce printr-o performanță ridicată.

Până la 22 de zile de utilizare cu o singură încărcare

Dispozitivul 2 în 1 de la Kensen are o baterie de 300 mAh, astfel că poate funcționa până la 22 de zile cu o singură încărcare, dacă îl folosești timp de 2 minute în fiecare zi. Pe de altă parte, timpul de funcționare neîntreruptă este de aproximativ 45 min. De asemenea, este inclus un cablu USB pentru o încărcare ușoară. După aproximativ 2 h, dispozitivul va fi pregătit pentru utilizare ulterioară.

Design inteligent

Aparatul de ras funcționează și ca aparat de tuns – pur și simplu înlocuiți capul (inclus). În plus, designul său ușor și compact îl face ușor de utilizat și de transportat. De asemenea, este ușor de depozitat. În plus, lamele aparatului de ras sunt rezistente la apă, astfel încât le puteți curăța convenabil și puteți preveni înmulțirea bacteriilor.

Inclus

  • aparat de ras electric
  • cap de tuns
  • perie de curățare
  • cablu de încărcare
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Kensen
Model 06-KTXD12-001
Culoare negru
Material ABS, oțel inoxidabil
Putere 5W
Tensiune 5V / 1A
Capacitatea bateriei 300 mAh
Timp de încărcare 2 h
Timp de funcționare până la 22 zile (timp de funcționare continuă: 45 min)
Greutate aprox. 69 g
Dimensiuni aprox. 165 x 70 x 50 mm
Nivel de zgomot 67 dB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>