Aparat de ras și aparat de tuns nasul electric 2 în 1 Kensen 2 în 1

129 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat de ras și aparat de tuns nasul electric 2 în 1 Kensen 2 în 1

Cu dispozitivul Kensen, nu numai că veți avea grijă de barbă, dar veți scăpa și de părul inestetic de pe tot corpul. Aparatul de ras electric are un cap interschimbabil, astfel că dispozitivul funcționează și ca trimmer. Îl puteți folosi atât uscat, cât și umed, iar designul fără fir îl face confortabil de utilizat.

Utilizări multiple

Dispozitivul va funcționa bine pentru bărbieritul întregului corp. Este prevăzut cu un aparat de ras și un cap de tuns, astfel încât puteți scăpa de părul inestetic cu un singur dispozitiv. În plus, în pachet există 4 accesorii pentru pieptene (1/2/4/6 mm), astfel încât să puteți ajusta dispozitivul la nevoile dvs.

Eficiență și precizie

Produsul are un motor puternic care funcționează la 220 de tăieturi pe secundă. Acest lucru vă permite să vă bucurați de un bărbierit rapid și de aproape. În plus, datorită designului său inteligent, aparatul de ras nu provoacă nicio senzație de tragere sau tăiere.

Încărcare convenabilă

Aparatul de ras electric este echipat cu o baterie de 600 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 35 de zile de utilizare cu o singură încărcare (dacă utilizați dispozitivul timp de 2 minute în fiecare zi). Pentru a reînnoi energia produsului, conectați-l la o sursă de alimentare cu ajutorul cablului USB-C (inclus). După 2,5 h de încărcare, aparatul de ras va fi pregătit pentru utilizare ulterioară.

Confort de utilizare

Aparatul de ras a fost conceput pentru a face utilizarea cât mai confortabilă. În plus, capul aparatului de ras se rotește cu 30°, astfel încât se adaptează la forma feței, pentru o mai mare precizie. Lamele rotunjite evită iritațiile, iar finisajul în formă de T al capului crește stabilitatea lamei.

Rezistent la apă

Aparatul de ras electric Kensen vă permite să vă bărbieriți uscat, când, de exemplu, vă grăbiți să ajungeți la serviciu, sau umed, pentru o mai mare precizie și confort. De asemenea, este rezistent la apă IPX6, astfel încât îl puteți curăța cu ușurință și puteți preveni proliferarea bacteriilor.

Inclus

  • aparat de ras electric
  • accesoriu pentru aparat de tuns
  • perie de curățare
  • cablu de încărcare de la USB la USB-C
  • accesorii pentru pieptene x4
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător Kensen
Model 05-KTMQ11-01A
Culoare negru
Dimensiuni

brici: 167 x 37 x 29 mm

accesoriu pieptene: 40 x 22 x 6,5 mm

Greutate 99 g
Lungimea accesoriilor pentru pieptene 1/2/4/6 mm
Material ABS
Port de încărcare USB-C
Tensiune de ieșire 100-240V
Capacitatea bateriei 600 mAh
Timp de încărcare 2.5 h
Timp de funcționare aprox. 35 zile
Rezistența la apă IPX5

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>