Aparat de ras electric Soocas S32 (negru)

263,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de ras electric fără fir Soocas S32

Cu aparatul de ras electric Soocas S32, nu numai că vă puteți uniformiza sau rade barba, dar vă puteți curăța fața și scăpa de punctele negre – perii interschimbabili incluși vă permit să faceți acest lucru. Datorită capetelor mobile și a lamelor de înaltă calitate, aparatul îndepărtează eficient chiar și părul extrem de scurt, iar bateria de lungă durată asigură până la 300 de minute de funcționare la fiecare încărcare. Aparatul de ras se mândrește, de asemenea, cu rezistența la apă IPX7, astfel încât îl puteți utiliza atât în stare uscată, cât și umedă.

Un bărbierit rapid și eficient

Aparatul de ras este dotat cu capete mobile care se rotesc la 360°. Acesta aderă perfect la piele și îndepărtează eficient părul nedorit într-un timp scurt. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăieturi sau iritații. Mai mult, datorită lamelor cu ascuțire automată, nu trebuie să schimbi prea des capul de tăiere.

Curățare eficientă

Peria facială pe care o veți găsi în kit este echipată cu peri denși, moi, constând din 20.000 de peri cu o lățime de 0,04 mm. Aceasta vă permite să vă curățați pielea cu o eficiență de până la 97%. De asemenea, folosește ioni de argint antibacterieni pentru a preveni în mod eficient proliferarea bacteriilor și pentru a reduce riscul de iritații.

Spuneți adio punctelor negre

Curățarea eficientă nu este suficientă – aparatul de ras S32 te va ajuta și la eliminarea punctelor negre. Periuța inclusă folosește cărbune de bambus pentru a absorbi excesul de sebum și pentru a elimina punctele negre cu o eficiență de până la 35%. Peria se distinge prin dimensiunile sale mici, cu peri de 0,05 mm lățime, astfel încât să poți curăța fiecare zonă a feței în mod temeinic și eficient.

Timp de lucru îndelungat

Eliberați-vă de cabluri și beneficiați de libertatea de mișcare aproape nelimitată pe care o oferă designul fără fir al aparatului de ras. S32 este echipat cu o baterie de lungă durată, care vă oferă până la 300 de minute de utilizare cu o încărcare completă. Presupunând că vă bărbieriți timp de un minut în fiecare zi, puteți utiliza aparatul timp de aproximativ 300 de zile cu o singură încărcare! Pentru a încărca aparatul de ras, conectați-l la o sursă de alimentare cu ajutorul cablului USB-C – acesta va fi din nou complet operațional după aproximativ 5 ore.

Rezistent la apă

Utilizați aparatul de ras așa cum doriți. Dispozitivul este rezistent la apă IPX7, astfel încât vă puteți bărbieri uscat sau umed și chiar și în timp ce faceți baie fără griji. Nici curățarea acestuia nu va fi o problemă. Spălați aparatul de ras după fiecare utilizare pentru a-i prelungi durata de viață și a evita proliferarea bacteriilor.

Ușor, la îndemână, elegant

Aparatul de ras Soocas S32 arată foarte bine. Culoarea neagră, detaliile aurii și designul asemănător marmurei îi conferă un aer extrem de elegant. De asemenea, este extrem de ușor și compact – îl puteți pune cu ușurință în valiză, geantă sau rucsac pentru a-l lua cu dvs. în vacanță sau în călătoriile de afaceri. În plus, funcția de blocare în timpul călătoriei vă va împiedica să declanșați accidental aparatul de ras în timpul transportului.

Indicatori LED încorporați

Veți putea utiliza cu ușurință aparatul cu ajutorul indicatoarelor LED speciale care oferă informații cheie despre funcționarea acestuia. O privire rapidă la afișajul încorporat este tot ce este nevoie pentru a verifica procentul de încărcare a bateriei. Aparatul de ras îți va reaminti, de asemenea, când trebuie curățat. Mai mult, atunci când activați dispozitivul de blocare a călătoriei, pe ecran va apărea o mică pictogramă cu un lacăt.

Inclus

 • Aparat de ras electric
 • Capac pentru capul de tăiere
 • Perie moale pentru față
 • Perie pentru îndepărtarea punctelor negre
 • Suport pentru perie
 • Cablu de încărcare
 • Perie de curățare
 • Manual de utilizare

Specificații

Producător Soocas
Nume Soocas S32 Aparat de ras electric negru
Model S32
Rezistență la apă IPX7
Timp de încărcare Aprox. 5 h
Port de încărcare USB-C
Timp de funcționare aprox. 300 minute
Tensiune nominală 5 V 1 A
Greutate 205 g
Capacitatea bateriei 2500 mAh

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>