Aparat de ras electric Limural 8317

20,00 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de ras electric Limural 8317

Asigură o îngrijire confortabilă și sigură. Acest lucru va fi ajutat de aparatul de ras electric Limural 8317, care funcționează la 7500 ± 500 rpm și permite bărbieritul uscat și umed. Aparatul are o lamă din oțel inoxidabil de înaltă calitate care asigură o epilare temeinică, dar sigură. Bateria de lungă durată garantează până la 90 de minute de utilizare, în timp ce rezistența la apă IPX6 înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contactul dispozitivului cu apa. Încărcarea rapidă este, de asemenea, un plus.

Eficiență și siguranță

Aparatul de ras electric folosește un motor de înaltă performanță care funcționează la 7500 ± 500 rpm pentru a îndepărta eficient toate firele de păr. Important este faptul că dispozitivul este complet sigur, iar lamele nu irită pielea și au o funcție de autoascuțire. Folosiți aparatul de ras pentru bărbieritul uscat dacă sunteți presat de timp, în timp ce bărbieritul umed va asigura o precizie maximă.

Design bine gândit

Aparatul Limural 8317 a fost proiectat pentru un confort maxim. Înlocuirea lamelor este extrem de ușoară și se face prin simpla apăsare a unui buton, în timp ce suprafața antiderapantă a mânerului garantează o prindere solidă în timpul bărbieritului. Important este faptul că în kit veți găsi 2 seturi de lame rotative, precum și un trimmer pentru o stilizare precisă a bărbii.

Durată lungă de funcționare

Dispozitivul este echipat cu o baterie de 700 mAh, astfel încât vă puteți bucura de funcționare fără fir și de libertate maximă de mișcare în timpul toaletajului. Aparatul de ras poate funcționa timp de până la 90 de minute cu o singură încărcare, cu o reînnoire rapidă a energiei de doar 1,5 ore. Un indicator luminos vă va anunța când bateria este descărcată și apoi când dispozitivul este complet încărcat.

Elegant și la îndemână

Aparatul de ras Limural impresionează nu numai prin funcționalitatea sa, ci și prin designul său modern și elegant. Datorită greutății sale ușoare și a designului la îndemână, îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în geanta de machiaj și puteți avea grijă de barba dvs. elegantă în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. Funcția de blocare vă va ajuta să preveniți activarea accidentală – este suficient să apăsați butonul de pornire timp de 3 secunde. Compatibilitatea cu 100 – 240 volți este, de asemenea, un plus.

Trimmer inclus

Kitul este prevăzut cu un vârf practic, perfect pentru coafarea mustății, a bărbii sau a perciunilor. Trimmerul oferă o precizie ridicată, fiind perfect pentru finisarea îngrijirii. Important este că nu veți avea nicio problemă în a schimba vârful – tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton.

Inclus

 • Aparat de ras electric
 • Cap pivotant x2
 • Capac de protecție x2
 • Trimmer x1
 • Perie de curățare x1
 • Cablu de încărcare USB x1
 • Manual de utilizare

Specificații:

Producător Limural
Nume Limural aparat de ras electric Limural 8317
Model 8317
Viteza motorului 7500 ± 500 rpm
Tensiune nominală 3.7 V
Putere 5 W
Capacitatea bateriei 700 mAh
Timp de încărcare Aprox. 1,5 h
Timp de funcționare per încărcare aprox. 1,5 h
Tensiunea de intrare a adaptorului 100 – 240 V / 50/60 Hz
Tensiunea de ieșire a adaptorului DC 5 V 1000 mA
Impermeabilitate IPX6

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}