Aparat de ras electric ENCHEN Victor

48,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de ras electric ENCHEN Victor

Aveți grijă de barba dumneavoastră cu aparatul de ras Enchen. Modelul Victor are 3 capete de tăiere mobile pentru precizie, în timp ce motorul puternic funcționează extrem de silențios și vă va tunde barba rapid. Designul inteligent îl face ușor de asamblat/dezasamblat și de curățat, iar bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 60 de minute de utilizare cu o singură încărcare.

Un bărbierit sigur și precis

Produsul are 3 capete de tăiere independente care se adaptează la forma feței dvs. și alunecă lin pe ea. Acest lucru face ca bărbieritul să fie simplu și sigur. În plus, lamele subțiri, cu ascuțire automată, garantează precizie, eliminând chiar și cele mai scurte fire de păr. De asemenea, acestea se remarcă și prin durata lor de viață lungă, astfel încât puteți fi siguri că aveți un aparat de ras care durează mult timp.

Performanță inteligentă

Aparatul este dotat cu un motor puternic care se remarcă prin funcționarea relativ silențioasă, cu un nivel de zgomot de 67 dB. În plus, modelul Victor folosește sistemul ESM, care este responsabil pentru un bărbierit rapid și precis. Mai mult, soluțiile folosite permit aparatului de ras să funcționeze la o viteză optimă atunci când bateria este descărcată. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji în privința tăieturilor și a iritațiilor.

Baterie de lungă durată

Aparatul de ras este echipat cu o baterie de 600 mAh, ceea ce se traduce prin aproximativ 60 de minute de utilizare la fiecare încărcare. Pentru a reînnoi energia dispozitivului, conectați-l la un încărcător de rețea, la un powerbank sau la un computer cu ajutorul cablului USB la USB-C inclus. După aproximativ 1,5 h, acesta va fi gata să continue să lucreze.

Cu atenție la detalii

Utilizarea aparatului de ras nu vă va cauza nicio problemă. Aparatul are un singur buton mare, cu care îl porniți/opriți. În plus, afișajul vă va permite să știți care este starea bateriei, iar faptul că este fabricat din plastic ABS vă asigură durabilitatea. În plus, designul magnetic facilitează montarea și demontarea capului.

Inclus

  • aparat de ras
  • Cablu de încărcare de la USB la USB-C
  • perie de curățare

Specificații:

Producător Enchen
Model Victor
Culoare negru
Tensiune nominală 5V
Putere nominală 3W
Capacitatea bateriei 600 mAh
Timp de funcționare aprox. 60 min.
Timp de încărcare aprox. 1.5 h
Port de încărcare USB-C
Nivel de zgomot 67 dB

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}