Aparat de ras electric ENCHEN Mocha S

156 lei

827 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

Aparat de ras ENCHEN Mocha S

Cu ENCHEN, bărbieritul și aranjarea bărbii devin și mai ușoare. Aparatul de ras Mocha S este echipat cu lame de înaltă calitate importate din Germania și, datorită capetelor de tăiere mobile, alunecă perfect pe piele. Rezistența sa la apă IPX7 îi permite să fie curățat convenabil, iar motorul său de 5200 rpm este responsabil pentru performanța sa eficientă. Dispozitivul este, de asemenea, foarte confortabil de utilizat și se remarcă prin durata lungă de funcționare.

Un bărbierit rapid și eficient

Faceți ca bărbieritul și echilibrarea bărbii să fie ușoare. Aparatul de ras este dotat cu 3 capete de tăiere mobile, astfel încât alunecă lin pe piele și se adaptează cu precizie la forma feței tale. De asemenea, dispune de lame principale și auxiliare de calitate excelentă pentru a elimina rapid și eficient chiar și cele mai scurte fire de păr, fără a provoca iritații sau tăieturi.

Motor puternic

Ce face ca aparatul de ras să funcționeze atât de eficient și de fiabil? Mocha S este echipat cu un motor Mabuchi importat din Japonia, care funcționează la o turație de până la 5200 rpm. Acesta asigură, de asemenea, un consum mai mic de energie. Aparatul de ras este, de asemenea, surprinzător de silențios. Spuneți adio zgomotului enervant și bucurați-vă de un bărbierit confortabil!

Rezistență la apă IPX7

Mocha S se remarcă prin rezistența la apă IPX7, astfel încât te poți bărbieri cu spumă atât pe uscat, cât și pe umed. De asemenea, este posibil să spălați aparatul de ras sub jet de apă – astfel îl veți păstra în stare excelentă pentru mai mult timp. Capetele de tăiere magnetice sunt, de asemenea, ușor de curățat – dacă trebuie să le îndepărtezi, poți îndepărta cu ușurință murdăria de dedesubt.

Durată lungă de funcționare

Datorită designului fără fir al aparatului, vă puteți elibera de cabluri și puteți obține mai multă libertate de mișcare în timp ce vă bărbieriți. Mocha S are o baterie reîncărcabilă încorporată de lungă durată, astfel încât vă poate dura până la 2 luni cu o încărcare completă. Vei găsi, de asemenea, un cablu USB-C inclus pentru o încărcare convenabilă a aparatului de ras. Este nevoie doar de aproximativ 1,5 ore pentru ca dispozitivul să fie din nou complet operațional!

Fiabil în timpul călătoriilor

Nu mai trebuie să sacrifici abilitatea de a-ți aranja barba confortabil în timp ce ești în deplasare. Designul fără fir, dar compact, înseamnă că puteți lua aparatul de ras cu dvs. în orice moment. Îl puteți introduce cu ușurință în rucsac sau în geantă. Există, de asemenea, o funcție de blocare în timpul călătoriei pentru a evita declanșarea accidentală a dispozitivului în timpul transportului.

Inclus

  • Aparat de ras
  • Cablu de încărcare (USB-C)
  • Perie de curățare
  • Manual de utilizare
Producător ENCHEN
Denumire Aparat de ras electric
Model Mocha S
Putere 5 W
Tensiune nominală 3,7 V
Tensiune de încărcare 5 V
Timp de încărcare Aprox. 90 min
Interfață de încărcare USB-C
Timp de funcționare Aprox. 90 min
Rezistent la apă IPX7

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>