Aparat de masaj pentru ochi EMS ANLAN 08-AMYY31-02A

166,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de masaj pentru ochi EMS ANLAN 08-AMYY31-02A

Știați că este nevoie de doar 10 minute pe zi pentru a menține fermitatea pielii din jurul ochilor și buzelor? Anlan vă oferă un dispozitiv care vă va ajuta să scăpați de oboseala vizibilă de pe față și să vă îngrijiți complet pielea. Dispozitivul oferă 2 moduri care utilizează unde de lumină albastră/roșie, stimulare EMS, iontoforeză, vibrații și acțiune a temperaturii.

03ANLAN/08-AMYY31-02A/2

Funcționarea Hidratare

În modul unu, o combinație de vibrații, iontoforeză, căldură și undă de lumină roșie pătrunde adânc în suprafața epidermei pentru o hidratare optimă. O temperatură de 40 ℃ îmbunătățește circulația sângelui, lumina roșie are un efect pozitiv asupra tonusului și elasticității pielii, iar funcția de iontoforeză asigură faptul că nutrienții dintr-o mască sau o cremă pătrund în piele mult mai adânc decât în cazul îngrijirii tradiționale a pielii. În plus, vibrația la 8.000 rpm relaxează profund mușchii, lăsându-vă o senzație de relaxare.

03ANLAN/08-AMYY31-02A/4

EMS lifting

În modul doi, veți obține un efect de lifting. Impulsurile electrice EMS blânde stimulează mușchii faciali, îmbunătățind tonusul acestora și, ca urmare, tonusul pielii. Un val de lumină albastră pătrunde la suprafața epidermei, stimulând producția de colagen, rezultând o piele mai fină și mai plăcută. Căldura, ca în modul 1, stimulează circulația sângelui în zonele selectate, îmbunătățind nutriția epidermei. Puteți regla acțiunea modului EMS pe 3 niveluri.

03ANLAN/08-AMYY31-02A/5

Formă ergonomică

Veți îndrăgi aparatul de masaj Anlan pentru designul său inteligent! Datorită designului înclinat, dispozitivul se așează perfect nu numai pe zonele ușor accesibile ale feței, ci și pe pielea din jurul ochilor și a gurii, permițându-vă să efectuați tratamentele zilnice în mod confortabil și să vă bucurați de libertatea de utilizare! În plus, aparatul de masaj este ușor și compact, astfel încât îl puteți introduce cu ușurință în geantă.

03ANLAN/08-AMYY31-02A/6

Puternic și practic

Dispozitivul utilizează o baterie reîncărcabilă de 400 mAh, care asigură până la 80 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare, astfel încât să puteți lua aparatul de masaj în multe călătorii! Un cablu este inclus pentru a vă ajuta să reîncărcați energia maseurului. Pentru un plus de siguranță, produsul dispune de un temporizator inteligent care se oprește automat după 5 minute. Acordă-ți un moment pentru pielea ta și bucură-te de starea ei excelentă pentru mai mult timp!

03ANLAN/08-AMYY31-02A/9

Inclus

  • Aparat de masaj
  • Cablu de încărcare
  • Manual
Producător Anlan
Model 08-AMYY31-02A
Material ABS
Greutate Aprox. 55g
Dimensiune 37 mm x 132 mm
Nivelul EMS 3 niveluri (indicator luminos alb-verde-albastru)
Lumină Lumină roșie (620-630nm), lumină albastră (460-470nm)
Temperatură 40±2°C
Capacitatea bateriei 400 mAh
Intrare 5V 1A
Tensiune 3,7V
Oprire automată Aproximativ 5 minute
Timp de încărcare Aproximativ 2,5 ore
Timp de funcționare Aproximativ 80 de minute
Frecvența de vibrații 8000 rpm