Aparat de masaj pentru gât EMS/ compresă caldă ANLAN 09-AAMY02-02-02A

41 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat de masaj pentru gât EMS/compresă caldă ANLAN 09-AAMY02-02-02A

Uitați de durerile musculare și de rigiditatea gâtului. Maserul compact pentru gât de la ANLAN vă va ajuta să vă relaxați și vă va aduce ușurarea la care visați. Folosește curenți EMS și oferă, de asemenea, o funcție de compresă caldă. Puteți alege dintre 6 moduri, 15 niveluri de intensitate și 3 setări de temperatură. Este extrem de confortabil de utilizat și ușor, cântărind doar 70 g.

Masaj EMS

Oferiți-vă un masaj relaxant, spuneți adio durerii și bucurați-vă de relaxarea visurilor dvs. Dispozitivul ANLAN folosește electrostimularea EMS pentru a elimina disconfortul și a reduce rigiditatea musculară. Îl veți folosi cu succes pe gât, umeri, brațe sau coapse, de exemplu. Aparatul de masaj vă va ajuta să vă relaxați și să ușurați durerea!

6 moduri de funcționare și 15 niveluri de intensitate din care puteți alege

Adaptați aparatul de masaj la nevoile dvs. Aparatul oferă până la 6 moduri. Opțiunile disponibile sunt: împingere, tapotare, presare, frământare, acupunctură și combinație. De asemenea, puteți alege din 15 niveluri de intensitate. Nivelurile 1-5 oferă un masaj blând, 6-10 vă vor ajuta să scăpați de oboseală, iar 11-15 vor elimina durerile musculare, de exemplu după un antrenament.

Comprese calde

Aparatul de masaj oferă, de asemenea, o funcție de compresă caldă pentru a îmbunătăți circulația și a reduce oboseala. Aceasta este opțiunea ideală după o zi lungă și solicitantă. De asemenea, puteți alege dintre 3 setări de temperatură – 38°C, 40°C și 43°C. Acest lucru vă permite să adaptați și mai bine aparatul la așteptările dumneavoastră.

Conceput pentru confortul dumneavoastră

Spuneți adio aparatelor de masaj grele și nepractice. Aparatul ANLAN cântărește doar 70 g și se remarcă prin designul său inteligent și ergonomic. Se așează perfect pe piele și are o închidere reglabilă, astfel încât îl puteți adapta în mod optim la nevoile dvs. și îl puteți utiliza la locul de muncă, acasă sau în călătorii. De asemenea, este echipat cu un mic afișaj pentru o utilizare ușoară.

Baterie durabilă

Eliberați-vă de cabluri și bucurați-vă de libertate de mișcare. Aparatul de masaj se remarcă prin designul său fără fir – este echipat cu o baterie puternică de 500 mAh. Durata sa de funcționare ajunge la 67 de minute cu o singură încărcare. De asemenea, dispozitivul dispune de un cronometru inteligent – se oprește automat după 15 minute de funcționare neîntreruptă. În acest fel, vă poate oferi un masaj optim și poate economisi energie.

Inclus

  • Aparat de masaj pentru gât
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător ANLAN
Nume Masajator de gât cu pandantiv
Model 09-AAMY02-02A
Culoare Alb
Număr de moduri 6
Număr de niveluri de intensitate EMS 15
Temperatură 38°C – 43°C
Capacitatea bateriei 500 mAh
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Timp de funcționare Aprox. 67 min (EMS, setarea de căldură maximă)
Oprire automată După 15 minute
Lungimea firului Aprox. 50 cm
Dimensiuni 57 x 54 x 18 mm
Greutate Aprox. 70 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>