Aparat de masaj facial cu ultrasunete ANLAN 01-ADRY11-001

195,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Masajator facial cu ultrasunete ANLAN

Visezi la o piele netedă și frumoasă? Cu noul aparat de masaj cu ultrasunete ANLAN, cel mai bine vândut, vei scăpa de liniile fine, îți vei întări tenul și vei câștiga lupta împotriva acneei! Aparatul oferă 5 moduri de tratament, 3 niveluri de temperatură și 2 tipuri de terapie cu lumină. De asemenea, permite 3 niveluri de reglare a intensității microcurentului EMS și utilizează vibrații de aproximativ 10.000 rpm. Operarea sa este facilitată de un afișaj încorporat.

5 moduri disponibile

Aparatul de masaj ANLAN oferă nu mai puțin de 5 moduri pentru o îngrijire completă a pielii. Printre acestea se numără Clean (temperatură ridicată, vibrații, ioni pozitivi, fototerapie), Cool (temperatură joasă, vibrații, fototerapie), EMS lifting (microcurenți EMS, fototerapie), Moisturising (temperatură ridicată, vibrații, ioni negativi, fototerapie) și Col Synthesis (temperatură joasă, vibrații, ioni negativi, fototerapie).

Descoperiți puterea ionilor

Aparatul oferă o funcție de îngrijire a pielii cu ioni pozitivi și negativi. Ionii negativi fac ca tenul să absoarbă mai bine substanțele nutritive. Ca urmare, aceștia cresc eficiența produselor cosmetice. Ionii pozitivi permit o curățare temeinică și eficientă. Aceștia îndepărtează perfect murdăria și reziduurile de machiaj. Ca urmare, pielea devine curată, hidratată și radiantă.

Beneficiați de terapia cu lumină

Aflați câte beneficii poate aduce fototerapia. Un aparat de masaj poate acționa asupra pielii cu lumină roșie sau albastră. Lumina roșie crește elasticitatea pielii. O întărește și previne formarea ridurilor. Lumina albastră elimină bacteriile, dezinfectează și curăță. Ca urmare, poate reduce roșeața și ajută, de asemenea, la tratarea acneei.

Piele netedă și suplă

Spuneți adio ridurilor și imperfecțiunilor minore. Aparatul marca ANLAN oferă masaj cu microcurenți EMS, care accelerează metabolismul și face ca celulele pielii să se reînnoiască mai repede. Acest lucru are ca rezultat un ten mai suplu și mai neted. Acum puteți restabili cu ușurință fermitatea și aspectul tineresc al pielii dumneavoastră! Aparatul de masaj vă permite, de asemenea, să reglați intensitatea microcurenților EMS în 3 trepte.

Temperaturi înalte și joase

Aparatul oferă, de asemenea, comprese calde și reci. În fiecare caz, acesta permite, de asemenea, reglarea temperaturii în 3 trepte. Temperaturile ridicate (38°C / 40°C / 42°C) permit deschiderea rapidă a porilor, astfel încât substanțele nutritive să fie mai bine absorbite. Temperaturile scăzute (6°C / 8°C / 12°C) strâng porii și permit produselor de îngrijire a pielii să reziste mai mult timp.

Design bine gândit

Aparatul de masaj fără fir ANLAN se potrivește bine în mână și are nevoie doar de aproximativ 3 ore pentru a se încărca. Afișajul încorporat oferă un acces convenabil la informații – cu ajutorul acestuia puteți verifica nivelul de încărcare a bateriei, de exemplu. Un suport special facilitează depozitarea dispozitivului. De asemenea, aparatul de masaj are orificii de ventilație pentru o disipare eficientă a căldurii și o siguranță sporită a utilizării.

Inclus

  • Aparat de masaj facial x1
  • Inel de montare x1
  • Cablu de încărcare USB x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații

Producător ANLAN
Model 01-ADRY11-001
Material ABS + oțel inoxidabil
Capacitatea bateriei 1000 mAh
Interval de temperatură 6-42°C
Frecvența de vibrații 10 000 rpm ±10%
Timp de încărcare Aprox. 3 h
Greutate 135 g
Dimensiunile dispozitivului 175 x 55 x 67 mm
Dimensiuni suport 80 x 65 mm
Moduri de funcționare Curățare, Răcorire, EMS Lifiting, Hidratare, Sinteză Col.

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>