Aparat de masaj facial cu ionizare inFace CF-03D (galben)

68 lei

100 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat de masaj facial InFace cu ionizare CF-03D (galben)

Produsul marca inFace oferă o curățare facială temeinică cu ajutorul ionilor, al luminii albastre și roșii și al termoterapiei. Acesta stimulează producția de colagen, are un efect antibacterian și crește eficiența produselor cosmetice. În plus, produsul este rezistent la stropire (IPX6) și, datorită designului său ușor și compact, îl puteți depozita cu ușurință. În pachet, veți găsi, de asemenea, o husă de protecție și un cablu de încărcare USB.

Import de ioni negativi

Dispozitivul are un mod care combină importul de ioni negativi, vibrații, lumină roșie și temperatură de 42°. Căldura deschide porii, în timp ce vibrațiile de înaltă frecvență descompun substanțele nutritive în molecule mai mici pentru o absorbție mai ușoară. În plus, lumina roșie cu o lungime de undă de 640 nm pătrunde în straturile profunde ale pielii, îmbunătățește circulația și stimulează producția de colagen. În schimb, prin acțiunea ionilor negativi, produsele cosmetice sunt mai bine absorbite.

Exportul de ioni pozitivi

Un alt mod utilizează căldura, ionii pozitivi și vibrațiile. Temperatura de 42° și vibrațiile plăcute îmbunătățesc circulația sângelui, promovează metabolismul și redau elasticitatea pielii. În plus, vibrațiile descompun reziduurile de machiaj în particule mai mici și, datorită ionilor pozitivi, acestea sunt îndepărtate de pe suprafața pielii – pentru aceasta, puneți un tampon de bumbac pe capul aparatului.

Aliatul tău în lupta împotriva acneei

Aparatul CF-03D utilizează lumină albastră cu o lungime de undă de 460 nm, care are un efect antibacterian. Aceasta elimină bacteriile, inflamațiile și cicatricile cauzate de acnee. Pe de altă parte, ionii negativi facilitează absorbția produselor cosmetice și conferă pielii un aspect neted și sănătos.

Rezistent la stropire

Pentru o mai mare ușurință în utilizare, dispozitivul are protecție împotriva stropilor IPX6. Prin urmare, îl puteți utiliza în siguranță și confortabil, fără teama de deteriorare. Vă rugăm să rețineți: nu scufundați produsul în apă.

Design inteligent

Produsul atrage atenția prin designul său neobișnuit, bionic. În plus, se remarcă prin designul său semnificativ mai mic și mai ușor, în comparație cu alte produse de acest tip. Cântărește doar 75 g și se potrivește perfect în mână, astfel încât utilizarea sa va fi simplă și confortabilă. În plus, finisajul din silicon face ca CF-03D să fie plăcut la atingere. De asemenea, este inclus un cablu USB pentru încărcarea ușoară a dispozitivului – după aproximativ 100 de minute, acesta va fi gata pentru utilizare ulterioară.

Inclus

  • aparat de masaj facial cu ionizare
  • capac
  • husă de protecție
  • cablu de încărcare
  • manual de utilizare

Specificații:

Producător inFace
Model CF-03D
Culoare galben
Capacitatea bateriei 400 mAh
Tensiune nominală 3.7V
Putere nominală 3.7 W
Timp de încărcare aprox. 100 min.
Greutate aprox. 60 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}