Aparat de masaj EMS RF pentru față și gât ANLAN 09-AMJY21-02A

226,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de masaj EMS RF pentru față și gât ANLAN 09-AMJY21-02A

Aveți nevoie de un singur dispozitiv pentru a oferi o îngrijire completă a pielii și pentru a adăuga netezime, fermitate și o strălucire sănătoasă pielii dvs. Aparatul de masaj pentru față și gât de la ANLAN oferă 2 moduri și până la 6 funcții, cum ar fi terapia cu lumină albă și roșie, electrostimulare EMS, vibrații, ultrasunete RF și acțiune termică. Aparatul va îmbunătăți producția de colagen, va reduce aspectul ridurilor și va face tenul mai suplu.

Descoperiți puterea ultrasunetelor

Aparatul de masaj utilizează ultrasunete RF la 1,07 MHz pentru a vă face tenul mai ferm și mai neted. Acesta stimulează producția de colagen și face pielea mai elastică. De asemenea, vă va oferi o strălucire frumoasă a feței. Aparatul vă va permite, de asemenea, să reduceți aspectul ridurilor. În plus, puteți alege dintre 3 niveluri de intensitate RF.

Microcurenți EMS

Bucurați-vă de un masaj relaxant, care va îmbunătăți, de asemenea, starea pielii dumneavoastră. Aparatul ANLAN utilizează microcurenți EMS. Aceștia stimulează, de asemenea, producția de colagen și întăresc tenul. Aceștia ajută, de asemenea, la reducerea umflăturilor și a pielii lăsate. Folosiți aparatul de masaj pentru a vă ajuta să vă conturați fața și pentru a obține un efect de lifting excelent.

Utilizați terapia cu lumină

Vreți să scăpați de imperfecțiuni și să vă faceți pielea să strălucească? Profitați de terapia cu lumină albă sau roșie oferită de aparat! Lumina roșie, cu o lungime de undă de aproximativ 621 nm, îmbunătățește circulația și metabolismul, stimulează producția de colagen și crește fermitatea pielii. Lumina albă, cu o lungime de undă de aproximativ 473 nm, pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, reduce laxitatea pielii și ajută la eliminarea hiperpigmentării.

Ușor de utilizat

Utilizarea aparatului de masaj este extrem de simplă. Mai întâi, spălați-vă bine fața și gâtul, apoi aplicați crema sau serul preferat. Ulterior, selectați modul de funcționare. Opțiunile disponibile sunt EMS (lumină albă, microcurenți EMS, vibrații) și RF (lumină roșie, ultrasunete RF, vibrații, căldură). Apoi masați-vă fața și gâtul, iar când ați terminat, curățați capul aparatului cu o cârpă sau un șervețel.

Chiar mai multe facilități

Aflați că tratamentele de înfrumusețare nu trebuie să fie deloc complicate, consumatoare de timp sau neplăcute. Aparatul de masaj ANLAN este foarte ușor de utilizat și oferă un confort de neegalat. De asemenea, se remarcă prin durata lungă de funcționare. Este echipat cu o baterie de lungă durată de 900 mAh, care îi permite să funcționeze timp de până la 3 ore cu o singură încărcare.

Inclus

  • Aparat de masaj
  • Cablu de încărcare (USB)
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător ANLAN
Denumire Dispozitiv de înfrumusețare a gâtului RF
Model 09-AMJY21-02A
Culoare Alb
Intrare 5 V – 1 A
Cronometru automat 10 minute
Capacitatea bateriei 900 mAh
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Timp de funcționare aprox. 3 h
Material ABS
Dimensiuni 180 x 60 x 40 mm
Greutate 95 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>