Aparat de înregistrare video UTOUR C2M 4K

597,00 lei

24 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Înregistrator video UTOUR C2M 4K

Aprovizionați-vă cu înregistratorul video UTOUR C2M și conduceți în siguranță. Dispozitivul vă permite să înregistrați în 4K 2160p și oferă mai multe funcții avansate de asistență pentru șofer (ADAS). De asemenea, permite monitorizarea neîntreruptă timp de 24 de ore – inclusiv în timpul parcării (atunci când este combinat cu adaptorul de alimentare disponibil pentru achiziționare separat). De asemenea, suportă înregistrarea video în buclă și înregistrarea automată de urgență. În plus, puteți achiziționa o cameră spate suplimentară.

Utour/C2M/1

Calitate superbă a imaginii

Bucurați-vă de o bogăție de detalii. Aparatul video suportă înregistrarea în 4K și oferă o rezoluție de 3840×2160. De asemenea, se distinge printr-un câmp de vizibilitate larg de 150° și prin senzorul SONY IMX415 Starlight Night Vision, astfel încât va funcționa bine și după lăsarea întunericului. Deschiderea F1.75, cele 7 straturi de lentile sferice din sticlă și 1 strat de filtru infraroșu sunt, de asemenea, responsabile pentru calitatea excelentă a imaginii.

Utour/C2M/7

Cameră opțională de 1080p în spate

Capturați imagini nu doar din față, ci și din spatele vehiculului. Acest lucru vă oferă dovezi utile în cazul unei coliziuni pe șosea sau într-o parcare. Camera din spate, disponibilă separat, suportă o rezoluție de 1080p și oferă un câmp vizual de 135°. De asemenea, oferă o deschidere F2.0 și se rotește la 360°. De asemenea, este foarte ușor de instalat – este suficient să o atașați la geamul din spate al vehiculului.

Utour/C2M/2

Funcții de asistență pentru șofer

Aparatul de înregistrare video C2M vă va ajuta să conduceți mai sigur. Dispozitivul oferă o serie de funcții ADAS – detectează pietonii și bicicletele, de exemplu, pentru a emite apoi mesaje vocale care să vă avertizeze cu privire la riscul unei coliziuni. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a evita coliziunea cu un alt vehicul. Produsul recunoaște, de asemenea, linia benzii de circulație – dacă sunteți aproape de a o depăși, vă va alerta imediat. Un monitor este, de asemenea, disponibil la vânzare separat pentru a afișa condițiile actuale de drum.

Utour/C2M/8

Și mai mult confort

Adaptați performanța funcției de asistență a șoferului la nevoile și experiența dumneavoastră – C2M permite reglarea sensibilității în 4 direcții. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un accelerometru – atunci când detectează o coliziune, acesta va începe automat înregistrarea de urgență și va salva înregistrarea video rezultată. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde dovezi importante! În plus, camera este compatibilă cu codecul H.265 și permite înregistrarea video în buclă.

Utour/C2M/5

Soluții dovedite

Procesorul încorporat cu NPU este responsabil pentru funcționarea eficientă și fiabilă a înregistratorului video. Nu vă faceți griji cu privire la faptul că dispozitivul se bâlbâie la temperaturi ridicate! C2M este echipat, de asemenea, cu un modul GPS, care înregistrează în timp real date precum viteza sau coordonatele geografice. Acest lucru înseamnă că, în caz de nevoie, puteți obține cu ușurință informații despre locul accidentului, care se pot dovedi utile atunci când solicitați despăgubiri.

Utour/C2M/10

Înregistrare 24 de ore pe zi

Obțineți adaptorul de alimentare disponibil separat pentru înregistrare video neîntreruptă până la 24 de ore pe zi. Când staționați, camera va înregistra video în modul time-lapse (1FPS). Astfel, veți salva cu ușurință filmări mai lungi, ocupând mai puțin spațiu pe cardul de memorie. Mai mult, atunci când este detectată o coliziune, dispozitivul va începe automat înregistrarea de urgență – înregistrarea video rezultată vă va permite, de exemplu, să identificați partea vinovată și să cereți despăgubiri.

Utour/C2M/3

Control inteligent

Instalați aplicația dedicată UTOUR Go și obțineți mai multe opțiuni. Cu ajutorul acesteia puteți, de exemplu, să verificați vizualizarea camerei în timp real, să vizualizați și să descărcați înregistrări, să modificați setările și să instalați actualizări OTA. Aparatul de înregistrare video C2M acceptă Wi-Fi de 5 GHz pentru o conexiune rapidă și stabilă. Dispozitivul suportă, de asemenea, controlul prin comandă vocală – cu doar câteva cuvinte, de exemplu, puteți face o fotografie sau dezactiva înregistrarea audio! Vă rugăm să rețineți: comenzile vocale sunt disponibile doar în limba engleză.

Utour/C2M/4

Inclus

  • Cameră C2M
  • Cablu de alimentare
  • Autocolant electrostatic x2
  • O rangă mică
  • Manual de utilizare
Producător UTOUR
Model C2M
Codecuri video H.265
Rezoluție 4K nativ (2160p)
Câmpul de vizualizare 150°
Senzor de imagine SONY IMX415
Deschidere F1.75
Algoritm de imagine WDR
Carduri de memorie compatibile Carduri TF Class10 16-128 GB
Temperatura de funcționare Între -30°C și 75°C
Sistem de poziționare GPS / GLONASS / Galileo
IMU Giroscop de înaltă precizie cu 6 axe
Dimensiunile camerei C2M 110 x 35 x 50 mm
Funcții ADAS Avertizare de monitorizare a distanței în mers, avertizare de coliziune frontală urbană, avertizare Stop & Go, avertizare de părăsire a benzii de rulare, avertizare de coliziune cu pietonii, avertizare de coliziune frontală, afișare dinamică 3D a stării drumului (numai cu monitor disponibil pentru achiziționare separată)
Înregistrare a vederii din față și din spate Da, cu camera de vedere din spate (se vinde separat)
Monitorizare în timpul parcării (24 de ore) Da, cu adaptor de alimentare (vândut separat)
Aplicație UTOUR Go