Aparat de înregistrare video DDPAI Z50 4K@25fps Prețul inițial a fost: 729,00 lei.Prețul curent este: 561,00 lei.
Înapoi la produse

Aparat de înregistrare video UTOUR C2L 1440P

350,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de înregistrare video UTOUR C2L 1440P

Aveți grijă de siguranța dumneavoastră pe drum. Aparatul de înregistrare video UTOUR C2L oferă o calitate ridicată a imaginii 4K și un sistem avansat de asistență pentru șofer (ADAS). De asemenea, are un modul GPS încorporat și permite monitorizarea 24 de ore din 24 – nu numai în timpul condusului, ci și în timpul parcării (în combinație cu adaptorul de alimentare disponibil la vânzare separat). De asemenea, puteți achiziționa o cameră video suplimentară pentru a înregistra imagini video atât din partea din față, cât și din partea din spate a vehiculului.

Utour/C2L/1

Calitate ridicată a imaginii

Nu lăsați să vă scape niciun detaliu. C2L este echipată cu un senzor Galaxycore de 4 MP și acceptă rezoluția 4K (interpolare). În plus, procesorul de imagine încorporat elimină în mod eficient zgomotul și vibrațiile și vă permite să previzualizați imaginile filmate în timp real. Produsul dispune, de asemenea, de un câmp vizual larg și, datorită tehnologiei AI-WDR, se va comporta bine chiar și în condiții de lumină puternică. De asemenea, sunt de remarcat cele 6 grupuri de lentile HD și deschiderea F1.5, care asigură o calitate excelentă a imaginii chiar și pe timp de noapte.

Utour/C2L/7

Camera din spate opțională

Înregistrați atât din partea din față, cât și din partea din spate a vehiculului. Disponibilă la vânzare separat, camera din spate oferă o rezoluție de 1080p și un câmp vizual de 135°. O puteți utiliza pentru a obține dovezi utile dacă, de exemplu, cineva intră în mașina dvs. sau are loc o coliziune minoră în timpul parcării. Dispozitivul este foarte ușor de instalat – este suficient să îl atașați la geamul din spate al vehiculului dumneavoastră. De asemenea, poate fi rotit la 360°.

Utour/C2L/9

Funcții de asistență pentru șofer

Bucurați-vă de un condus sigur și evitați cu ușurință situațiile dificile de pe șosea. Aparatul de înregistrare video C2L oferă 4 funcții ADAS – Avertizare de coliziune frontală, Avertizare de monitorizare a distanței, Avertizare de coliziune frontală urbană și Avertizare Stop & GO. Acestea vă vor ajuta să reduceți riscul unui accident sau al unei coliziuni și veți putea menține cu ușurință distanța corectă față de alte vehicule. Dispozitivul detectează obiectele cu o acuratețe de până la 99%, iar avertismentele sale sunt eficiente în proporție de până la 95%.

Utour/C2L/10

Adaptat la nevoile dumneavoastră

Aparatul video vă permite, de asemenea, să reglați sensibilitatea avertizării în 4 trepte, astfel încât să puteți adapta funcția ADAS la nevoile dumneavoastră. Opțiunile disponibile sunt Super High (ideal pentru începători), High (potrivit pentru începători), Medium (va funcționa în majoritatea cazurilor) și Low (recomandat pentru șoferii experimentați). În plus, C2L identifică cu ușurință mai multe tipuri de vehicule și acceptă înregistrarea de urgență, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde dovezi importante.

Utour/C2L/2

Funcționare fiabilă și eficientă

Un procesor încorporat cu 2 nuclee cu NPU este responsabil pentru funcționarea eficientă a înregistratorului video. Datorită acestuia, dispozitivul consumă mult mai puțină energie și poate asigura o funcționare fiabilă chiar și la temperaturi ridicate (până la 65°C) – nu vă faceți griji că se bâlbâie pe vreme caldă! Optați pentru soluții verificate și testate și obțineți o cameră auto care nu vă va dezamăgi atunci când vă așteptați mai puțin.

Utour/C2L/4

Monitorizare 24 de ore din 24

Cu camera video C2L, vă puteți păstra vehiculul în siguranță chiar și 24 de ore pe zi. Nu trebuie decât să cumpărați adaptorul de alimentare disponibil separat, care permite dispozitivului să funcționeze continuu – chiar și atunci când mașina este parcată. Când este parcată, camera înregistrează video în modul Time Lapse, iar dacă are loc o coliziune, înregistrarea de urgență este declanșată automat. Imaginile rezultate vă vor ajuta să stabiliți cine a provocat accidentul!

Utour/C2L/8

Control inteligent

Obțineți mai multe opțiuni și bucurați-vă de un control convenabil al aparatului de înregistrare video. Pur și simplu conectați-vă telefonul la Wi-Fi-ul camerei și utilizați aplicația dedicată UTOUR Go. Cu ajutorul acesteia, puteți, de exemplu, să descărcați imaginile înregistrate și să modificați setările. C2L acceptă, de asemenea, controlul vocal. Pur și simplu emiteți comanda corespunzătoare pentru a face o fotografie sau pentru a porni/opri sunetul. Nu este nevoie să apăsați niciun buton sau să puneți mâna pe smartphone! Vă rugăm să rețineți: comenzile sunt disponibile doar în limba engleză.

Utour/C2L/3

GPS încorporat

Aparatul de înregistrare video este, de asemenea, echipat cu un modul GPS care monitorizează și afișează în permanență informații precum ora, viteza și coordonatele geografice (longitudine și latitudine). Acest lucru înseamnă că, în cazul unui accident, puteți verifica cu ușurință locația exactă a accidentului și puteți obține date care vă vor fi utile, de exemplu, atunci când solicitați despăgubiri.

Utour/C2L/5

Inclus

  • Aparat de înregistrare video
  • Cablu de alimentare cu încărcător auto
  • O rangă mică
  • Autocolant electrostatic x2
  • Autocolant 3M
  • Manual de utilizare
Producător UTOUR
Model C2L
Procesor Sigmastar SSC8629Q
Matrice Galaxycore
Model de senzor GC4653
Obiectiv 6 grupuri de lentile de înaltă rezoluție
Pixeli 4 MP
Rezoluția imaginii 2560x1440p / 1920x1080p (reglabil)
Rezoluție video Interpolare la 4K / 1440p / 1080p (reglabilă)
Câmp de vizualizare 135°
Deschidere F1.5
Codecuri video TS Stream / H.265
Rata de cadre 30FPS
Carduri de memorie compatibile Carduri TF Class10 de 16-128GB
Port de alimentare USB-C
Sursă de alimentare Încărcător auto / cutie de siguranțe (cutia de siguranțe necesită cabluri suplimentare, care se achiziționează separat)
Wi-Fi 2.4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Temperatura de funcționare -20°C până la 65°C
Sistem de poziționare GPS / Galileo / GLONASS
IMU Giroscop cu 3 axe de înaltă precizie
Funcții ADAS Avertizare de coliziune frontală, avertizare Stop & Go, avertizare de coliziune frontală urbană, avertizare de monitorizare a distanței de deplasare
Înregistrarea vederii din față și din spate Da, cu camera de vedere din spate (vândută separat)
Monitorizare în timpul parcării (24 de ore pe zi) Da, cu adaptor de alimentare (vândut separat)
Control vocal Da (comenzi doar în limba engleză)
Aplicație UTOUR Go