Aparat de înregistrare video Hikvision F6S 1600p/30fps

634 lei

16 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat de înregistrare video Hikvision F6S 1600p/30fps

Fiți pregătit pentru orice situație! Aparatul de înregistrare video Hikvision F6S oferă o calitate excepțională a imaginii la o rezoluție de până la 1600p, iar toate imaginile înregistrate pot fi redate cu ușurință cu ajutorul aplicației. Modulul Wi-Fi încorporat este responsabil pentru o conexiune fiabilă și, în plus, vă permite să îl operați prin comenzi vocale simple (disponibile doar în limba engleză). În plus, utilizează tehnologia inovatoare ADAS și salvează imediat înregistrările atunci când este detectată o coliziune. Dispozitivul acceptă carduri de memorie SD cu o capacitate maximă de până la 128 GB.

Înregistrare automată în cazul unei coliziuni

Nu mai pierdeți niciodată înregistrări importante. În cazul în care este detectată o coliziune sau un șoc violent, senzorul special G-Sensor începe imediat înregistrarea și protejează imaginile prin crearea unei copii de rezervă. Ca urmare, puteți fi sigur că toate înregistrările dvs. cheie sunt în siguranță. Modul de parcare este disponibil numai atunci când este conectat cu un cablu de alimentare (nu este inclus).

Wi-Fi încorporat

Asocierea DVR-ului dvs. este mai ușoară decât credeți. Dispozitivul este echipat cu un modul Wi-Fi care asigură o conexiune stabilă. Astfel, vă puteți conecta direct la aparatul de înregistrare video utilizând aplicația HikDashcam și puteți viziona imagini video live pe telefon!

Calitate superbă a imaginii

Dispozitivul înregistrează secvențe la o calitate de 1600p / 30 FPS, asigurând o calitate excelentă a imaginii. Astfel, veți obține imagini clare și lizibile ale coliziunii și veți putea citi cu ușurință numărul de înmatriculare al mașinii sau recunoaște modelul acesteia. Unghiul de vizualizare al obiectivului este de până la 130°, astfel încât nu veți pierde nimic. În plus, deschiderea F1.6 asigură că calitatea înregistrărilor dvs. va fi impresionantă chiar și în orele crepusculare.

Creșteți-vă siguranța pe șosea

Tehnologia inovatoare ADAS vă va ajuta să vă sporiți siguranța la volan. Aceasta vă va anunța despre limita de viteză, precum și despre culoarea verde a semaforului. Dar acestea nu sunt toate avantajele modelului F6S! Dispozitivul are un microfon încorporat și un difuzor care înregistrează cu precizie sunetul, ceea ce poate fi deosebit de important, de exemplu, atunci când se stabilește cine este vinovat în cazul unei tamponări.

Mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Accesați toate funcțiile dispozitivului prin descărcarea aplicației HikDashcam. Aplicația vă va permite să redați în mod convenabil înregistrările, să modificați setările. De asemenea, veți avea acces la vizualizarea video în direct. În plus, puteți controla aparatul de înregistrare și prin voce – o simplă comandă vocală este tot ce este nevoie pentru a începe sau a opri înregistrarea. Vă rugăm să rețineți: comenzile vocale sunt disponibile numai în limba engleză.

Design atent gândit

Dispozitivul se distinge prin designul său compact, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă va restricționa vizibilitatea în timpul condusului. Înregistrătorul video dispune, de asemenea, de un ecran tactil de 2 inchi care vă permite să redați înregistrările și acceptă vizualizarea în direct. Nici nu veți avea probleme la instalare, iar de fiecare dată când porniți mașina, DVR-ul se va porni automat.

Producător Hikvision
Model AE-DC5113-F6S
Matricea CMOS
Rezoluție de înregistrare 1600P@30fps
1600P@25fps
1440P@30fps
1440P@25fps
1080P@30fps
1080P@25fps
1080P@60fps
Reglarea unghiului de vizualizare Vertical: 130° Orizontal: 106°
Deschidere F1.6
Afișaj 320 x 320
Compresie video H.265
Meniul OSD Afișarea orei, datei etc.
Format imagine JPEG
Compatibilitate cu cardul de memorie Card SD (până la 128 GB)
Modul de comunicare Wi-Fi
Senzor Senzor G, GPS
Sursă de alimentare USB 2.0
Intrare audio Microfon încorporat
Ieșire audio Difuzor încorporat
Temperatura de funcționare De la -20 °C la 70 °C
Umiditate de funcționare 95%
Sursă de alimentare 5V DC 2A
Consum de energie 5 W (max.)
Dimensiuni 52 x 50,4 x 51,9 mm
Greutate 120 g
Aplicație HikDashcam

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>