Aparat de înregistrare video Hikvision D1 1080p/30fps

276 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat de înregistrare video Hikvision D1 1080p/30fps

Aveți grijă de siguranța dvs. pe drum. Aparatul de înregistrare video Hikvision D1 înregistrează imagini la calitate 1080p, iar modulul Wi-Fi încorporat este responsabil pentru o conexiune fiabilă și rapidă la dispozitiv. Puteți gestiona în mod convenabil filmările și modifica setările DVR cu ajutorul aplicației. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea filmărilor cheie – dispozitivul are un senzor G. Dispozitivul acceptă carduri SD cu o capacitate de până la 128 GB.

Calitate superbă a imaginii

Aparatul de înregistrare video D1 oferă o calitate uimitoare a imaginii. Dispozitivul vă permite să înregistrați imagini la o rezoluție de până la 1080p. În plus, este compatibil cu cardurile de memorie SD cu o capacitate maximă de până la 128 GB. Astfel, puteți fi siguri că filmările dvs. sunt în siguranță.

Nu vă faceți griji că veți pierde înregistrările importante

Vă faceți griji că aparatul de înregistrare video nu a surprins momentul coliziunii? Nu vă faceți griji! Dispozitivul are încorporat un senzor G de înaltă precizie, care detectează în mod inteligent o coliziune sau șocurile violente cauzate, de exemplu, de o frânare bruscă. Ce înseamnă acest lucru? Atunci când este detectată o astfel de situație, dispozitivul înregistrează automat imaginile video și le salvează. În acest fel, nu veți mai pierde niciodată înregistrări importante! Modul de parcare este disponibil numai atunci când este conectat cu un cablu de alimentare (nu este inclus).

Wi-Fi încorporat

Împerecherea dispozitivului este mai ușoară decât credeți. Aparatul de înregistrare video este echipat cu un modul Wi-Fi, care este responsabil pentru o conexiune rapidă și stabilă. Acest lucru vă permite să îl conectați direct prin intermediul unei aplicații și să vizualizați imagini video live pe smartphone sau să ajustați setările în funcție de nevoile dvs. Uitați de configurațiile complicate!

Utilizați aplicația

Doriți să aveți acces la toate funcțiile dispozitivului? Descărcați aplicația HikDashcam și faceți ca DVR-ul dvs. să fie ușor de utilizat. De aici puteți reda liber înregistrarea și puteți seta parametrii în funcție de nevoile dvs. De asemenea, veți avea acces la vizualizarea în direct. D1 are, de asemenea, un microfon și un difuzor încorporat.

Producător Hikvision
Model AE-DC2018-D1
Rezoluție de înregistrare 1080p / 30 FPS
Reglarea unghiului de vizualizare Vertical: 122° Orizontal: 102°
Deschidere F2.0
Compresie video H.265
Meniul OSD Afișarea orei, datei etc.
Format imagine JPEG
Compatibilitate cu cardul de memorie Card SD (până la 128 GB)
Port USB Mini USB
Audio Microfon încorporat
Difuzor încorporat
Temperatura de funcționare -20 °C până la 70 °C
Umiditate de funcționare 95%
Sursă de alimentare 5V DC 1,5A
Consum de energie 2.5 W
Dimensiuni (fără suport) 76,8 x 35,1 x 31,5 mm
Greutate 100 g
Aplicație HikDashcam

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>