Înregistrator video Hikvision K5 2160P/30FPS + 1080P Prețul inițial a fost: 646,00 lei.Prețul curent este: 458,00 lei.
Înapoi la produse
Hikvision C6S GPS video recorder 2160P/25FPS Prețul inițial a fost: 823,00 lei.Prețul curent este: 611,00 lei.

Aparat de înregistrare video Hikvision C8 2160P/30FPS

Prețul inițial a fost: 712,00 lei.Prețul curent este: 537,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de înregistrare video Hikvision C8 2160P/30FPS

Dacă sunteți în căutarea unui companion indispensabil pentru mașina dumneavoastră, atunci înregistratorul video Hikvision C8 este pentru dumneavoastră. Conducerea va deveni mai plăcută, datorită modulului GPS încorporat și înregistrărilor de înaltă rezoluție. În timpul situațiilor periculoase, senzorul G cu care este echipată camera va declanșa înregistrarea de urgență. Astfel, vă puteți simți în siguranță în timpul oricărei călătorii cu mașina.

Echipament fiabil zi sau noapte

Atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, veți avea garanția unei imagini bune atunci când alegeți înregistratorul video Hikvision C8. Acest lucru va fi asigurat de unghiul larg de vizualizare de până la 118 grade, precum și de rezoluția ridicată a imaginii de până la 2160 P. Deschiderea mare F1.75 este o garanție a unei imagini excelente pe timp de noapte.

Securitate

Camera Hikvison este, de asemenea, o garanție a siguranței, deoarece este echipată cu un senzor G. În cazul unui accident de mașină sau al unor vibrații puternice, aceasta va activa înregistrarea de urgență. Comunicarea cu dispozitivul va fi facilitată de modulul Wi-Fi încorporat. În plus, acesta suportă și un card SD cu o capacitate de 32 GB până la 256 GB. Acest lucru vă oferă garanția că orice situație de pe șosea va fi înregistrată și salvată.

Funcții suplimentare

Prin funcțiile sale încorporate, înregistratorul video Hikvision C8 este foarte comod de utilizat. Acesta este echipat cu un modul Wi-Fi, microfon și difuzor. În plus, are și un modul GPS încorporat pentru un plus de confort. Datorită acestuia, aveți posibilitatea de a reda urmărirea traseului și afișarea vitezei. Dispozitivul pornește atunci când porniți motorul, astfel încât traseul dvs. este înregistrat încă din primele minute.

Utilizare ușoară

Dispozitivul Hikvision este ușor și plăcut de utilizat. Aplicația dedicată HikDashcam vă oferă posibilitatea de a vizualiza live, de a configura parametrii și de a reda înregistrările. De asemenea, puteți opera aparatul de înregistrare video cu ajutorul comenzilor vocale (disponibile în limba engleză). În plus, este, de asemenea, ușor și rapid de instalat. Prezintă un consum redus de energie cu performanțe ridicate.

Producător Hikvision
Model C8
Rezoluție până la 2160P
Format de imagine JPEG
Memorie Card SD de 32 GB până la 256 GB
Senzori Senzor G, GPS
Sursă de alimentare USB 2.0
Sunet Difuzor și microfon încorporat
Temperatura de funcționare -20°C până la +70°C
Consum de energie până la 3,5 W
Dimensiuni 104 × 49 × 39 mm
Greutate 118 g
Aplicație dedicată HikDashcam

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>