Înapoi la produse
Aparat de înregistrare video Hikvision F6S 1600p/30fps Prețul inițial a fost: 689,00 lei.Prețul curent este: 492,00 lei.

Aparat de înregistrare video Hikvision C6 Pro 1600p/30fps

463,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de înregistrare video Hikvision C6 Pro 1600p/30fps

Un înregistrator video este un accesoriu esențial pentru fiecare șofer. C6S oferă o calitate excelentă a imaginii la 1600p / 30fps și puteți reda în mod convenabil toate imaginile înregistrate cu ajutorul aplicației. Dispozitivul are un modul Wi-Fi încorporat, care este responsabil pentru o conexiune stabilă și instantanee. De asemenea, produsul utilizează tehnologia ADAS avansată și salvează automat înregistrările atunci când este detectată o coliziune. Mai mult, suportă carduri de memorie SD de până la maximum 128 GB. Păstrați-vă pe dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră în siguranță!

Înregistrare de înaltă calitate pe timp de zi și de noapte

Bucurați-vă de o calitate impresionantă a imaginii, indiferent de momentul zilei. Dispozitivul vă permite să înregistrați la o rezoluție de 1600p / 30fps datorită codecului avansat H.265, astfel încât nu veți pierde niciun detaliu! În plus, aparatul video asigură o calitate excelentă a înregistrării chiar și după lăsarea întunericului.

Conexiune Wi-Fi fiabilă

Împerecherea dispozitivului este mai ușoară decât crezi. Aparatul de înregistrare video este echipat cu un modul Wi-Fi, care este responsabil pentru o conexiune rapidă și stabilă. Acest lucru vă permite să vă conectați direct la acesta prin intermediul unei aplicații și să vizualizați imagini video live pe smartphone sau să ajustați setările în funcție de nevoile dvs. Uitați de configurațiile complicate!

Înregistrare automată în timpul coliziunilor

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea înregistrărilor importante. Dispozitivul dispune de un modul G-Sensor încorporat care detectează în mod inteligent coliziunile sau șocurile puternice. Atunci când este detectată o astfel de situație, acesta înregistrează automat înregistrările video și le salvează. Modul de parcare este disponibil numai atunci când este conectat cu un cablu de alimentare (nu este inclus). Astfel, puteți fi sigur că toate înregistrările dvs. cele mai importante sunt în siguranță.

Chiar mai multe posibilități

Asta nu este tot ce are de oferit înregistratorul video C6S! Produsul este compatibil cu sistemul avansat ADAS, care vă va spori siguranța pe șosea – informându-vă cu privire la limitele de viteză sau la schimbările de semafor. De asemenea, suportă un modul GPS care afișează date despre traseu sau viteză și dispune de un ecran IPS mare de 3 inchi.

Operare convenabilă prin intermediul aplicației

Instalați aplicația HikDashCam și obțineți acces la toate funcțiile dispozitivului. O puteți utiliza pentru a reda în mod convenabil înregistrările, pentru a configura parametrii și, de asemenea, pentru a vizualiza imagini video live. În plus, aceasta acceptă recunoașterea vocală, astfel încât puteți controla în mod convenabil camera cu ajutorul vocii – totul datorită microfonului încorporat. O simplă comandă vocală este tot ce este nevoie pentru a începe sau a opri înregistrarea. Vă rugăm să rețineți: mesajele sunt disponibile numai în limba engleză.

Instalare ușoară

Instalarea înregistratorului video Hikvision nu vă va crea probleme. Fixați-l în mașină și conectați cardul de memorie SD (maxim 128 GB) și, de fiecare dată când porniți mașina, dispozitivul se va porni automat. Vedeți cu ochii dumneavoastră cât de ușor este!

Producător Hikvision
Model AE-DC5313-C6PRO
Matricea CMOS
Rezoluție de înregistrare 1600P / 30fps
1600P / 25fps
1440P / 30fps
1440P / 25fps
1080P / 60fps
1080P / 30fps
1080P / 25fps
Reglarea unghiului de vizualizare Vertical: 135° Orizontal: 106°
Deschidere F1.75
Afișaj 3″ (640 x 480)
Compresie video H.265
Meniu OSD Afișarea orei, datei etc.
Format imagine JPEG
Compatibilitate cu cardul de memorie Card SD (32 GB-128 GB)
Modul de comunicare Wi-Fi
Senzor Senzor G, GPS
Sursă de alimentare USB 2.0
Intrare audio Microfon încorporat
Ieșire audio Difuzor încorporat
Temperatura de funcționare De la -20 °C la 70 °C
Umiditate de funcționare 95%
Sursă de alimentare 5V DC 1A
Consum de energie 3 W (max.)
Dimensiuni 90 x 54 x 15,5 mm
Greutate 120 g
Aplicație HikDashcam

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>