Aparat de înregistrare video DDPAI X5 Pro GPS 4K

1.386 lei

20 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Înregistrator video DDPAI X5 Pro

Aparatul de înregistrare video DDPAI X5 Pro oferă o calitate excelentă a imaginii la o rezoluție de până la 4K și poate înregistra clipuri video dinamice de 1080p/90FPS. Este echipat cu un sistem de navigație avansat și acceptă Wi-Fi de mare viteză de 5GHz. Oferă, de asemenea, un mod special de parcare, astfel încât să vă puteți păstra mașina în siguranță chiar și non-stop. Vă permite să stocați fișiere pe o unitate eMMC (32 GB) sau pe un card TF cu o capacitate de până la 128 GB (nu este inclus). Până la 2 camere vă permite să înregistrați atât din față, cât și din spate.

DDPAI/X5-Pro/7

Calitate fantastică a imaginii

Camera este echipată cu un senzor Sony IMX415, care, combinat cu 7 lentile și o deschidere F1.8, oferă imagini bogate în detalii, clare și clare. Cu ajutorul acestuia puteți înregistra clipuri video de calitate excelentă 3840x2160p / 30 FPS. Datorită tehnologiei Realcube, videoclipurile sunt luminoase, clare și impresionează prin culori vii și naturale. Dispozitivul oferă, de asemenea, tehnologia NightVIS pentru imagini de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare slabă. De asemenea, este posibilă înregistrarea de clipuri netede la 1080p / 90FPS – fără blur de mișcare.

DDPAI/X5-Pro/6

Înregistrați din față și din spate

X5 Pro vă permite să înregistrați simultan din fața și din spatele vehiculului. Acest lucru vă asigură că nu veți rata niciun eveniment. Camera frontală de 2160p 4K va înregistra tot ce se află în fața dvs. și va oferi imagini clare și bogate în detalii. Înregistrarea camerei din spate de 1080p poate fi utilă în cazul unei coliziuni în partea din spate sau al unei coliziuni în parcare. Aceasta va ajuta la determinarea posibilului vinovat și la obținerea de despăgubiri.

DDPAI/X5-Pro/8

2 opțiuni de stocare a fișierelor

Nu vă faceți griji că veți rămâne fără spațiu de stocare a fișierelor și veți pierde unele imagini importante. Aparatul de înregistrare video este echipat cu o unitate eMMC de 32 GB. De asemenea, este compatibil cu carduri TF de până la 128 GB. Mai mult, cele mai importante înregistrări sunt stocate pe unitate, indiferent dacă folosiți sau nu memoria suplimentară. Cu această soluție, înregistrările cheie sunt întotdeauna în siguranță!

DDPAI/X5-Pro/3

Sistem GPS avansat

X5 Pro oferă un sistem de navigație avansat care utilizează soluții precum GPS, BDS, GLONASS și Galileo. Rata de actualizare a poziționării sale ajunge la 5+ Hz (de aproximativ 5 ori pe secundă). Acest lucru îl face să se remarce prin acuratețea sa extrem de ridicată. Mai mult, GPS-ul încorporat, giroscopul cu 6 axe și senzorul G vă permit să beneficiați de efectul Sense Reality (SR), care vă permite să creați filmări spectaculoase ale călătoriei dvs. Simțiți-vă ca un pilot de raliu și bucurați-vă de o experiență de condus unică și captivantă!

DDPAI/X5-Pro/4

Mod de parcare

Păstrați-vă mașina în siguranță chiar și 24 de ore pe zi. Camera oferă un mod special de parcare în care monitorizează în permanență ceea ce se întâmplă în fața și în spatele vehiculului (monitorizare cu unghi larg, spate: 125°, față: 140°). Atunci când vehiculul este parcat, X5 Pro înregistrează Timelapse pentru a capta cât mai mult posibil. În cazul în care dispozitivul detectează o coliziune, acesta salvează automat partea relevantă a înregistrării. Aparatul de înregistrare se remarcă, de asemenea, prin consumul redus de energie și vă permite să verificați tensiunea prin intermediul aplicației. Toate acestea asigură faptul că poate funcționa în mod fiabil pentru o perioadă lungă de timp.

DDPAI/X5-Pro/2

Chiar mai multe funcții pentru siguranță

Cu DDPAI puteți conduce în siguranță. Aparatul de înregistrare video X5 Pro oferă un sistem avansat de asistență pentru șofer care monitorizează situația din trafic și vă avertizează, printre altele, în caz de coliziuni sau de prezența pietonilor. De asemenea, camera dispune de un senzor G cu 6 axe pentru a detecta denivelările și impacturile bruște. Dacă are loc un accident, aceasta va înregistra automat o înregistrare video de 10 secunde și o va salva într-un dosar separat. O astfel de înregistrare video poate fi utilă în cazul în care solicitați despăgubiri sau bani de asigurare.

DDPAI/X5-Pro/5

Condensator încorporat

X5 Pro utilizează un condensator de înaltă calitate, mai degrabă decât o baterie obișnuită, pentru a alimenta X5 Pro. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o mai mare siguranță de utilizare. Soluția utilizată face posibilă utilizarea camerei la temperaturi cuprinse între -20°C și 65°C. Aparatul de înregistrare video nu se va supraîncălzi, iar durata sa de viață a fost prelungită semnificativ. Mai mult, condensatorul permite înregistrarea pentru ultimele 3-4 secunde chiar și atunci când camera este oprită. Acest lucru vă oferă siguranța că nu veți pierde nimic important!

DDPAI/X5-Pro/9

Aplicația DDPAI

Descărcați aplicația DDPAI și obțineți acces la numeroase posibilități suplimentare. Nu numai că puteți ajusta de la distanță parametrii camerei, dar puteți, de asemenea, să salvați și să editați imaginile înregistrate și să le partajați pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram sau TikTok. Filtrele, efectele și muzica disponibile vă vor permite să vă faceți videoclipurile mai atractive și mai unice. X5 Pro suportă Wi-Fi 5G de mare viteză 5G pentru descărcări ultrarapide și latență redusă.

DDPAI/X5-Pro/1

Inclus

 • Aparat de înregistrare video X5 Pro
 • Cablu de alimentare (față)
 • Cameră RC1 (spate)
 • Cablu de alimentare (spate)
 • Autocolante electrostatice
 • Etichete adezive 3M
 • Manual de utilizare
Producător DDPAI
Model X5 Pro
Culoare Negru
Matricea Sony IMX415
Intrare 12 V 1 A
Dimensiuni 102,8 x 64,6 x 33,3 mm
Wi-Fi Modul Wi-Fi de 5 GHz încorporat
GPS Da
Rezoluție video Față: 3840x2160p / 30 FPS, 1920x1080p / 90 FPS;
Spate: 1920x1080p / 25 FPS;
Obiectiv Față: 7 lentile optice, câmp vizual de 140°, deschidere F1.8;
Spate: 5 lentile optice, câmp vizual de 125°, deschidere F2.0;
Senzor G Giroscop încorporat cu 6 axe, înregistrare și înregistrare de secvențe cheie, sensibilitate reglabilă (prin intermediul aplicației)
Memorie 32 GB unitate internă eMMC, compatibilitate cu carduri TF de până la 128 GB (clasa 10)