Hikvision G2PRO GPS 2160P + înregistrator video 1080P Prețul inițial a fost: 1.184,00 lei.Prețul curent este: 888,00 lei.
Înapoi la produse

Aparat de înregistrare video DDPAI Mini Pro 1296p@30fps

Prețul inițial a fost: 328,00 lei.Prețul curent este: 299,00 lei.

În stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

DDPAI Mini Pro Videorecorder

Simțiți-vă mai în siguranță pe șosea și surprindeți imagini din timpul călătoriilor cu videorecorderul DDPAI. Mini Pro este echipat cu un senzor de imagine CMOS de 1/2,9″ și un obiectiv cu unghi larg de 140°. Dispozitivul garantează, de asemenea, o rezoluție de 2305×1296, ceea ce rezultă în înregistrări clare și detaliate, și dintr-o varietate de perspective. În ciuda dimensiunilor sale compacte, suportă o serie de funcții avansate, cum ar fi înregistrarea în buclă, blocarea de urgență în caz de coliziune și monitorizarea parcărilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 (cu un adaptor de alimentare disponibil la vânzare separat). Un condensator de înaltă calitate este responsabil pentru funcționarea fiabilă. În plus, viziunea pe timp de noapte permite înregistrarea în condiții de iluminare slabă. O aplicație dedicată permite accesul convenabil la materialul înregistrat.

DDPAI/MINI-PRO/3

Înregistrare fiabilă în mișcare

Cu o rezoluție UHD 1296P, DDPAI Mini Pro vă va permite să vedeți fiecare detaliu pe drum. Aparatul de înregistrare video dispune de un senzor de imagine CMOS avansat de 1/2,9″ și de un obiectiv cu unghi larg de 140°. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la condițiile de iluminare nefavorabile – viziunea pe timp de noapte combinată cu lentilele optice HD și deschiderea F2.0 vă vor permite să obțineți înregistrări clare chiar și pe întuneric. În plus, obiectivul se rotește la 330°, permițându-vă să înregistrați atât interiorul mașinii, cât și peisajul din afara ferestrei.

DDPAI/MINI-PRO/1

Funcție de blocare de urgență

În caz de urgență, funcția de blocare de urgență (emergency lock) facilitează colectarea de probe. Atunci când senzorul de gravitație încorporat detectează o frânare bruscă din cauza unei coliziuni, aparatul de înregistrare video realizează automat fotografii și înregistrări video și le stochează într-un spațiu separat pentru a evita ca acestea să fie suprascrise de înregistrările zilnice. Un senzor giroscopic pe 3 axe permite, în plus, detectarea precisă a mișcării vehiculului, asigurând o acuratețe și mai mare a informațiilor înregistrate.

DDPAI/MINI-PRO/7

Înregistrare în buclă

Nu mai pierdeți timp cu ștergerea manuală a înregistrărilor vechi. Cu funcția de înregistrare în buclă, DDPAI Mini Pro asigură înregistrarea continuă și stabilă a imaginilor. Atunci când cardul de memorie SD ajunge la capacitatea maximă, aparatul de înregistrare video suprascrie automat cele mai vechi înregistrări, asigurându-vă că aveți întotdeauna spațiu pentru a înregistra cele mai recente și mai importante momente din timpul condusului dumneavoastră. Concentrează-te pe drum, în timp ce dispozitivul se ocupă singur de gestionarea eficientă a spațiului de stocare.

DDPAI/MINI-PRO/4

Modul Sentry

Atunci când este parcat, DDPAI Mini Pro activează automat modul Sentry și începe să înregistreze în cazul în care este detectată orice coliziune. Chiar și atunci când nu vă aflați în apropierea vehiculului, aparatul de înregistrare video va fi în alertă și va înregistra eventualele incidente. Astfel, vă veți bucura de control deplin asupra siguranței vehiculului dumneavoastră, indiferent dacă sunteți la volan sau staționați. Vă rugăm să rețineți: pentru a utiliza această funcție, va trebui să achiziționați un adaptor de alimentare DDPAI (disponibil pentru achiziționare separat).

DDPAI/MINI-PRO/8

Discreție datorită designului compact

Dimensiunea înregistratorului video este de doar 32 x 87 mm, astfel încât poate fi montat discret, fără a perturba câmpul vizual în timpul condusului. Utilizarea unui suport integrat și a unui port USB face ca întregul ansamblu să aibă un aspect estetic plăcut, armonizându-se perfect cu interiorul vehiculului. Acum vă puteți bucura de protecție completă și puteți înregistra fără interferențe!

DDPAI/MINI-PRO/2

Condensator de înaltă performanță

Supercondensatorul înregistratorului video garantează o utilizare sigură și fiabilă. Acesta face ca dispozitivul să fie rezistent la temperaturi extreme – atât ridicate, cât și scăzute. Produsul se distinge prin durata de viață mai lungă, ceea ce reduce impactul negativ asupra mediului. În plus, acesta minimizează semnificativ riscul de supraîncălzire a dispozitivului, oferind astfel un plus de siguranță.

DDPAI/MINI-PRO/6

Mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Obțineți posibilitatea de a edita și partaja în mod convenabil înregistrările cu un singur clic, descărcând aplicația DDPAI. De acolo puteți utiliza funcții precum previzualizarea live, redarea și descărcarea înregistrărilor, precum și post-producția. În plus, veți putea partaja fotografiile și videoclipurile cu alte persoane. Wi-Fi-ul încorporat vă permite să descărcați și să vizionați videoclipuri în orice moment.

DDPAI/MINI-PRO/5

Inclus:

 • Aparat de înregistrare video DPPAI Mini Pro
 • Instrument de montare
 • Cablu de alimentare
 • Încărcător pentru mașină
 • Autocolant 3M
 • Autocolante electrostatice
 • Manual de utilizare
Producător DDPAI
Model Mini Pro
Rezoluție 2304x1296p
Obiectiv 5 seturi de lentile optice HD de 140°, deschidere F2.0
Stocare card microSD de până la 128G (peste clasa 10)
Senzor Senzor giroscopic cu 3 axe încorporat
Wi-Fi 2,4 GHz
Dimensiuni 32 x 87 mm