Aparat de gătit orez Techwood TCR-186

141,00 lei

12 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Tehnologie pentru arome excepționale – Aparat de gătit orez Techwood TCR-186.

Uitați de problemele legate de gătitul orezului și concentrați-vă pe crearea unor arome excepționale în bucătăria dvs. cu noua mașină de gătit orez Techwood TCR-186. Aceasta nu este doar o mașină de gătit orez obișnuită – este o adevărată revoluție tehnologică pentru iubitorii de mâncăruri rafinate. Dispunând de un buncăr încăpător de 1,8 litri, acesta oferă confortul și versatilitatea necesară pentru a pregăti orez delicios și plin de volum, care va completa perfect mâncărurile dvs. preferate. Fie că sunteți un împătimit al sushi-ului sau iubiți aromele exotice ale bucătăriei asiatice, aparatul nostru de gătit orez vă va permite să gătiți într-un mod care nu a fost niciodată atât de simplu și eficient.

Techwood/TCR-186/1

Design unic, construcție robustă

Techwood TCR-186 este o combinație de eleganță și robustețe. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic rezistent, aparatul nostru de gătit orez nu numai că arată elegant, dar garantează și o durată de viață lungă și fiabilitate. Un adaos unic este capacul din sticlă cu margine din plastic, care vă permite să urmăriți procesul de gătire fără a fi nevoie să ridicați capacul. În plus, dotat cu mânere convenabile, aparatul de gătit orez este practic de utilizat și ușor de transportat, chiar și atunci când conținutul este fierbinte.

Techwood/TCR-186/2

Confort și inteligență în același timp

Techwood TCR-186 a fost proiectat cu gândul la confortul dumneavoastră. Cu indicatoare luminoase de gătire și încălzire, veți ști întotdeauna în ce stadiu se află orezul dvs. preferat. Sistemul de oprire automată încorporat are grijă de siguranță și de economisirea energiei, permițându-vă să vă concentrați în liniște asupra altor activități. De asemenea, vine cu o spatulă specială pentru aplicarea ușoară a orezului și un bol pentru măsurarea exactă a cantității de ingrediente. Lasă-te inspirat și ai încredere în aparatul de gătit orez Techwood TCR-186 – cu siguranță va deveni un instrument indispensabil în bucătăria ta, iar preparatele tale vor căpăta o nouă dimensiune a aromei.

Techwood/TCR-186/3

Marca Techwood
Model TCR-186
Capacitate 1,8 l
Sursă de alimentare 230V~ 50Hz
Caracteristici suplimentare Rezervor detașabil din aluminiu
Capac din sticlă cu margine din plastic
Carcasă exterioară din oțel inoxidabil și plastic
Mânere izolate
Indicatori luminoși de gătire și încălzire
Oprire automată
Spatulă
Bol de măsurare