Aparat de cafea portabil 3 în 1 cu husă HiBREW H4-premium 80W

524,00 lei

În stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cafetieră portabilă HiBREW H4 Premium 3 în 1 HiBREW H4 Premium 3 în 1

Obțineți posibilitatea de a prepara cafea delicioasă și aromată oriunde vă deplasați. Aparatul de cafea portabil HiBREW H4 este suficient de ușor și la îndemână pentru a vă însoți aproape oriunde. Se încălzește rapid și are o presiune de 15 bar. Este dotat cu o ceașcă specială, care a fost creată din tritan sigur pentru sănătate. Aparatul este compatibil cu capsulele Nespresso și Dolce Gusto și vă permite, de asemenea, să preparați cafea măcinată. Kitul include, de asemenea, un adaptor de curent alternativ, o geantă practică de transport și un suport pliabil pentru aparat.

Îl puteți avea întotdeauna cu dvs.

Savurați o cafea delicioasă și aromată oriunde v-ați afla. Aparatul de cafea H4 este extrem de ușor și portabil – cântărește doar 600 g și, datorită dimensiunilor sale compacte, îl puteți introduce cu ușurință în rucsac sau în geanta de călătorie. Astfel, îl puteți lua cu dvs. în vacanță, la cort, în excursie cu cortul sau la serviciu. Nu mai trebuie să renunțați la băutura dvs. preferată atunci când ieșiți din casă! Geanta de transport inclusă face ca transportul dispozitivului să fie sigur și convenabil.

15 batoane – gust perfect

Aparatul de cafea se remarcă prin presiunea de 15 bari. De asemenea, este echipat cu un element de încălzire de înaltă calitate, care este responsabil pentru distribuirea uniformă a căldurii. Toate acestea înseamnă că puteți prepara în cel mai scurt timp o cafea delicioasă, cu o aromă bogată, o textură catifelată și un gust excelent. Mai mult, aparatul permite atât prepararea la cald, cât și la rece.

Pregătiți-vă cafeaua preferată

Cu HiBREW, aproape nimic nu vă limitează – acum puteți prepara cu ușurință exact cafeaua care vă place. H4 este compatibil cu capsulele Dolce Gusto și Nespresso. De asemenea, vă permite să preparați cafea măcinată. Alegeți boabele pe care le folosiți în fiecare zi sau încercați ceva nou! Acasă, la serviciu, în vacanță – cu HiBREW vă puteți prepara cafeaua preferată în aproape orice situație.

Ușor de utilizat

Cu aparatul de cafea H4, puteți prepara cu ușurință o băutură delicioasă și aromată. Tot ce trebuie să faceți este să așezați capsula sau cafeaua măcinată în locul potrivit, apoi să umpleți rezervorul cu apă, să conectați aparatul și să apăsați butonul. După aproximativ 60 de secunde, băutura va fi gata! De asemenea, este posibil să preparați cafea fierbinte folosind apă rece. Pentru a face acest lucru, folosiți adaptorul de curent alternativ inclus. Cafeaua va fi gata după aproximativ 5-8 minute. De asemenea, puteți utiliza încărcătorul pentru mașină. Vă rugăm să rețineți: atunci când dispozitivul este conectat prin intermediul cablului USB, funcția de încălzire nu este disponibilă – în această situație este posibilă doar prepararea cafelei folosind apă caldă.

Cană practică

Nu trebuie să transportați cu dvs. pahare suplimentare. Aparatul de cafea este echipat cu o cană mică. Aceasta este fabricată din tritan de înaltă calitate, un plastic care este folosit și la fabricarea biberoanelor pentru copii. Nu conține BPA dăunător și este sigură pentru sănătatea dumneavoastră. Toate acestea înseamnă că puteți sorbi confortabil un espresso stimulant și aromat aproape în orice moment.

Inclus

 • Mașină de cafea portabilă H4
 • Adaptor pentru cafea măcinată
 • Adaptor pentru capsule Dolce Gusto
 • Bază și adaptor pentru capsule Nespresso
 • Cablu USB
 • Încărcător pentru mașină
 • Adaptor AC
 • Husă
 • Suport pliabil

Specificații

Producător HiBREW
Model H4 Premium
Presiune 15 bar
Putere nominală 80 W
Tensiune nominală DC 12 V
Capacitatea rezervorului de apă 60 ml
Dimensiuni 70 x 70 x 240 mm
Greutate 600 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>