Aparat de cafea portabil 3 în 1 cu carcasă 80W HiBREW H4A-premium

788 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mașină de cafea portabilă 3 în 1 HiBREW H4A NEW

Vrei să te bucuri de o cafea aromată oriunde te-ai afla? Acest lucru este posibil datorită mărcii HiBREW, care a creat aparatul de cafea portabil HiBREW H4A 3 în 1. Modelul îmbunătățit este extrem de manevrabil și vă permite să preparați cafea măcinată și cu capsule Nespresso și Dolce Gusto. Presiunea de 15 bari garantează o băutură cu o aromă profundă, în plus, aparatul vă permite să reglați timpul de extracție a cafelei și temperatura de preparare. Acesta este livrat cu un adaptor de curent alternativ, un cablu USB și un încărcător pentru mașină, precum și cu o husă practică și un suport pliabil pentru aparat.

Băutura dvs. preferată oriunde

Cafea aromată în deplasare? Nimic mai simplu! Aparatul de cafea portabil de la HiBREW este ușor (600 g) și la îndemână, astfel încât îl puteți lua cu ușurință în vacanță, într-o excursie cu rulota sau la serviciu. Vă va economisi bani și vă va oferi o ceașcă de cafea delicioasă fără să vizitați o cafenea din oraș. Este însoțit de o husă practică pentru un transport sigur și convenabil.

Cafea cu gust excelent

Aparatul de cafea se remarcă printr-o presiune de 15 bari, care se traduce printr-un gust profund și intens al băuturii dvs. preferate. Aparatul dispune, de asemenea, de un element de încălzire de înaltă calitate care garantează o dispersie uniformă a căldurii. Ca urmare, vă puteți bucura de o funcționare eficientă și de timpi rapizi de preparare a cafelei. Important este faptul că aparatul de cafea vă permite, de asemenea, să vă preparați cafeaua la rece.

Compatibilitate largă

Cu HiBREW, nu mai există aproape nimic care să vă limiteze – acum este ușor să preparați exact cafeaua care vă place. Aparatul de cafea 3 în 1 HiBREW H4A-premium NEW HiBREW este compatibil cu capsulele Dolce Gusto și Nespresso. De asemenea, vă permite să preparați cafea măcinată. Alegeți boabele pe care le folosiți în fiecare zi sau încercați ceva nou! Acasă, la serviciu, în vacanță – cu HiBREW vă puteți prepara cafeaua preferată în aproape orice situație.

Funcționare simplă

Operarea aparatului de cafea este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să plasați capsula sau cafeaua măcinată în locul potrivit, apoi să umpleți rezervorul cu apă, să conectați aparatul și să apăsați butonul corespunzător. De asemenea, este posibil să preparați cafea fierbinte folosind apă rece. Pentru a face acest lucru, folosiți adaptorul de curent alternativ inclus. Alternativ, puteți utiliza încărcătorul pentru mașină. Vă rugăm să rețineți: atunci când aparatul este conectat prin intermediul cablului USB, funcția de încălzire nu este disponibilă – în această situație este posibilă doar prepararea cafelei folosind apă caldă.

Cană practică

Nu trebuie să transportați pahare suplimentare cu dvs. Aparatul de cafea este livrat cu o cană mică și este fabricat dintr-un material de înaltă calitate care este folosit și pentru biberoane. Nu conține BPA dăunător și este sigură pentru sănătatea dumneavoastră. Toate acestea înseamnă că vă puteți bucura confortabil de un espresso stimulativ și aromat aproape în orice moment.

Inclus

 • Mașină de cafea portabilă H4A
 • Adaptor pentru cafea măcinată
 • Adaptor pentru capsule Dolce Gusto
 • Bază și adaptor pentru capsule Nespresso
 • Cablu USB
 • Încărcător pentru mașină
 • Adaptor AC
 • Husă
 • Suport pliabil
 • Cană

Specificații:

Producător HiBREW
Model H4A
Presiune 15 bar
Putere nominală 80 W
Tensiune nominală DC 12 V
Capacitatea rezervorului de apă 60 ml
Dimensiuni 75 x 75 x 220 mm
Greutate 600 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>