Aparat de cafea cu filtru de 2 cești Techwood (negru)

85,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Preparați-vă cafeaua preferată cu cel mai bun partener

Vă prezentăm aparatul de cafea TCA-206, care vă va oferi o experiență aromată pentru ritualul dvs. zilnic de preparare a cafelei. Este un adevărat must-have pentru iubitorii de cafea care apreciază confortul și gustul. Datorită buncărului său încăpător de 0,6 l, puteți prepara până la două cești de cafea în același timp, ideal pentru a împărți băutura preferată cu cei dragi. În plus, cu o putere de funcționare de 420-500W, cafetiera TCA-206 se va asigura că cafeaua este preparată rapid și eficient, garantând un început perfect pentru fiecare zi!

Techwood/TCA-206/1

Un gust care va încânta

Aparatul de cafea TCA-206 este dotat cu 2 tăvițe ceramice care vă vor permite să vă bucurați de o băutură de cea mai bună calitate. Datorită filtrului permanent lavabil, puteți uita să cumpărați filtre de hârtie, ceea ce vă economisește timp și resurse. Practic și ușor de întreținut, acest aparat de cafea este prevăzut și cu un indicator al nivelului de apă, astfel încât veți avea mereu sub control cantitatea de băutură pe care o preparați. În plus, mecanismul de închidere automată încorporat vă garantează liniște și economie de energie. Indiferent dacă alegeți o cafea mai tare sau mai blândă, mașina de cafea espresso TCA-206 se va adapta preferințelor dvs. datorită puterii de 420-500 W.

Techwood/TCA-206/2

Dimineața dvs. va începe cu aroma unei cafele perfecte

Cu aparatul de cafea TCA-206, vă veți bucura de o experiență unică, care vă va oferi energie și o atitudine pozitivă în fiecare dimineață. Cu dimensiunile sale compacte și designul său elegant, se va potrivi perfect în bucătăria sau biroul tău. Nu mai așteptați – câștigați nu doar gust, ci și funcționalitate. Aparatul de cafea TCA-206 este primul tău pas spre entuziasmul deplin al cafelei! Echipat cu o putere de 420-500W, acest aparat de cafea va deveni rapid o parte integrantă a ritualului dvs. zilnic, permițându-vă să savurați o cafea delicioasă în doar câteva momente!

Techwood/TCA-206/3

Model TCA-206
Capacitate rezervor 0,6 l
Filtru Fix pentru curățare manuală
Sursă de alimentare 220-240V ~ 50-60Hz
Putere nominală 420-500W