Aparat de cafea cu capsule 5 în 1 HiBREW H2B (alb)

960 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aparat de cafea cu capsule HiBREW H2B 5in1 (negru)

Savurați o cafea fierbinte și aromată dimineața. Aparatul de cafea HiBREW H2B se remarcă printr-o presiune de 19 bari și o putere nominală de 1450 wați. În plus, este compatibil cu diverse tipuri de capsule. În plus, vă permite să reglați intensitatea băuturii și este echipat cu un rezervor de apă de 600 ml. De asemenea, vă permite să preparați cafea cu gheață.

Pregătiți cafeaua care vă place

Aparatul de cafea HiBREW este compatibil cu capsulele Nespresso, Dolce Gusto, Kcup și tampoanele E.S.E.. Mai mult, vă permite să reglați intensitatea băuturii în 7 niveluri – prin simpla apăsare a unui buton. În plus, puteți prepara cafea până la max. 350 ml.

Cafea cu gheață

HiBREW H2B vă permite, de asemenea, să preparați cafea cu gheață, ceea ce este perfect pentru zilele călduroase. Pentru a pregăti o băutură răcoritoare, apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire timp de 2 secunde. Apoi setați intensitatea și apăsați butonul dedicat pentru a începe pregătirea cafelei.

Cafea delicioasă în 40 s

Aparatul de cafea HiBREW H2B funcționează la 1450 de wați și folosește un nivel de presiune de 19 bari. În plus, se încălzește rapid și este dotată cu o funcție de monitorizare a temperaturii, astfel încât sunteți asigurat de o siguranță totală atunci când utilizați aparatul. Mai mult, durează doar 40 de secunde pentru a face un espresso revigorant.

Design inteligent

Aparatul este conceput pentru a fi confortabil și sigur de utilizat. Aparatul este dotat cu o tavă de picurare ușor de curățat. Mânerul este fabricat din oțel inoxidabil și acoperit cu cupru, iar rezervorul de apă este fabricat din materiale de înaltă calitate care nu conțin BPA dăunător. În plus, designul modern al aparatului de cafea se va potrivi perfect în interiorul aproape oricărei bucătării.

Inclus

  • mașină de cafea espresso
  • adaptor pentru cafea măcinată
  • adaptor pentru capsule Dolce Gusto
  • adaptor pentru capsule Nespresso
  • adaptor pentru pliculețe E.S.E.
  • adaptor pentru capsule Kcup

Specificații:

Producător HiBREW
Model H2B
Culoare alb
Putere nominală 1450 W
Presiune 19 bar
Capacitatea rezervorului de apă 600 ml
Tensiune nominală AC 220-240V 50/60 Hz; AC 110-127V 60 Hz
Greutate 2,8 kg
Dimensiuni 245 x 110 x 245 mm
Compatibilitate Capsule: Nespresso, Dolce Gusto, Kcup, ; pliculețe E.S.E.

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}