Aparat de cafea cu capsule 4 în 1 1450W HiBREW H3A

645,00 lei

93 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mașină de cafea cu capsule HiBREW H3A 4 în 1

Vrei să te bucuri de o cafea aromată în confortul casei tale? Optați pentru aparatul de cafea cu capsule HiBREW H3A 4 în 1 HiBREW H3A pentru a vă pregăti băutura preferată rapid și comod. Aparatul este compatibil cu capsulele Nespresso și Dolce Gusto și vă permite, de asemenea, să preparați cafea măcinată și să folosiți pliculețe ESE. Aparatul folosește o presiune de 19 bari, ceea ce se traduce printr-o aromă profundă a cafelei, în timp ce puterea de 1450 W asigură o funcționare eficientă. Rezervorul de apă are o capacitate de 1 L, în plus, aparatul vă permite să reglați dimensiunea cafelei.

Cafea în mai multe feluri decât una

HiBREW H3A permite prepararea cafelei în mai multe moduri, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru întreaga familie și pentru cei cărora nu le place monotonia. Aparatul este compatibil cu capsulele Nespresso și Dolce Gusto și vă permite, de asemenea, să preparați cafea măcinată. Iar posibilitățile nu se termină aici! H3A vă permite, de asemenea, să preparați cafea folosind pliculețe ESE. Important este că puteți personaliza și dimensiunea cafelei și puteți alege între o capacitate de 70 sau 110 ml.

Aromă perfectă

Aparatul de cafea cu capsule HiBREW H3A se remarcă prin presiunea de 19 bari și puterea de 1450 de wați, permițându-vă să extrageți o aromă maximă și să vă bucurați de o aromă de cafea profundă și intensă. Aparatul se încălzește rapid și menține o temperatură stabilă și este, de asemenea, ușor de utilizat – pur și simplu umpleți rezervorul cu apă, puneți capsula sau cafeaua aleasă și apăsați butonul corespunzător.

Bine conceput

Aparatul de cafea este fabricat din materiale robuste, deci este rezistent la zgârieturi și vă va dura mult timp. Are o tavă de picurare practică, ușor de îndepărtat și de curățat, iar rezervorul de apă este fabricat dintr-un material sigur, fără BPA. Și asta nu e tot – prin simpla apăsare a unui buton puteți schimba modul și puteți prepara cafea cu gheață pentru a vă răcori într-o zi toridă de vară.

Inclus:

  • Aparat de cafea
  • Adaptor pentru cafea măcinată
  • Adaptor pentru capsule Dolce Gusto
  • Adaptor pentru capsule Nespresso
  • Adaptor pentru pliculețe E.S.E.

Specificații:

Producător HiBREW
Model H3A
Presiune 19 bar
Tensiune nominală AC 220-240 V 50 Hz
Putere nominală 1450 W
Greutate 2,6 kg
Dimensiuni 110 x 270 x 250 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>