AiO Darkflash TR240 RGB 2x 120×120 răcitor de apă pentru calculator (negru)

318,00 lei

86 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Răcire cu apă 240 mm Darkflash TR240

Aveți grijă de răcirea corespunzătoare a procesorului computerului dvs. cu TR240. Dispozitivul se caracterizează prin performanțe fiabile, în timp ce designul său modern și iluminarea colorată a fundalului atrag atenția. De asemenea, îl puteți sincroniza cu succes cu placa dvs. de bază. Răcitorul garantează o distribuție optimă a căldurii, în timp ce funcționarea este surprinzător de silențioasă. Compatibil cu procesoarele AMD și Intel – instalarea nu este o problemă.

Temperaturi optime

TR240 este fabricat din materiale de înaltă calitate care conduc perfect căldura. Suprafața efectivă a dispozitivului a fost mărită datorită designului în formă de val al aripioarelor sale. Acest lucru a asigurat, de asemenea, o răcire mai eficientă prin intermediul ventilatoarelor integrate. Distribuția și schimbul optim de căldură fac din coolerul ideal pentru menținerea temperaturii procesorului la un nivel corespunzător.

Extrem de silențios

Vă faceți griji că un zgomot enervant vă va tulbura liniștea și vă va împiedica să vă bucurați de joc? Nu vă faceți griji! Ventilatoarele coolerului au fost proiectate pentru a elimina problemele similare. Tehnologia de captare a sunetului a făcut posibilă reducerea rezistenței aerului și, prin urmare, a volumului dispozitivului.

Ușor de instalat

Vă faceți griji că instalarea unui radiator se va dovedi prea complicată? Nu fiți! Unitatea este compatibilă cu anumite modele de procesoare AMD și Intel și nu veți avea nicio problemă în a-l instala. De asemenea, este posibilă sincronizarea TR240 cu placa de bază.

O combinație reușită de funcționalitate și estetică

Produsul este echipat cu un tub de răcire acoperit cu un material țesut robust. Acest lucru nu numai că oferă o mai mare siguranță de utilizare, dar conferă răcitorului un caracter interesant și elegant. Dispozitivele Darkflash combină funcționalitatea excepțională și designul atractiv.

Iluminare de fundal pentru jocuri

Ce altceva face ca TR240 să iasă în evidență? Un design unic și uimitor! Retroiluminarea spiralată și colorată face ca dispozitivul să atragă atenția și să surprindă prin designul său modern. Blocul de apă a fost proiectat pentru a face ca răcitorul să arate și mai bine. Vă doriți un efect de design original? Combinați TR240 cu alte echipamente cu RGB!

Setul include:

  • Răcitor de apă
  • Kit de instalare INTEL & AMD
  • Șuruburi de montaj
  • Manual de utilizare
  • Pastă conductoare termică
  • Conector PWM

Specificații:

Producător Darkflash
Model TR240
Tip de răcire Apă
Culoare Negru
Număr de ventilatoare 2
Dimensiunea ventilatorului 120×120 mm
Dimensiunea ventilatorului 120x120x25 mm
Tipul de rulment Rulment hidraulic
Viteza ventilatorului 1800 RPM
Debit de aer 71 CFM
Nivelul maxim de zgomot al ventilatorului 32 dBA
Dimensiunile radiatorului 274x120x27 mm
Material radiator Aluminiu
Dimensiunile pompei 75x75x53 mm
Viteza pompei 2500 RPM
Nivelul maxim de zgomot al pompei 23 dBA
Tensiune de alimentare 12 V
Curent maxim 190 mA
Conector 4 pini + 3 pini
Iluminare de fundal ARGB
Compatibilitate Intel: LGA 775 / 1155 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 (Core i3/i5/i7) AMD: AM4/FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2
Greutate 1,495 kg

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}