Aigo Rainbow 1 carcasă de calculator

202 lei

22 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Aigo Rainbow 1 carcasă de calculator

Carcasa de calculator Aigo Rainbow 1 vă va permite să vă construiți calculatorul visurilor dumneavoastră. Aceasta oferă mai multe porturi utile, inclusiv USB2.0 și USB3.0, și vă permite să montați un ventilator de 120 mm. Este compatibilă cu diverse standarde de plăci de bază și oferă spațiu pentru 7 plăci de expansiune. În plus, produsul se remarcă nu numai prin funcționalitate, ci și prin designul său elegant – retroiluminarea RGB de pe panoul frontal îi conferă un caracter unic.

Multe posibilități interesante

Acum vă puteți crea cu ușurință un computer, cu care vă va face plăcere să lucrați. Carcasa suportă 2 HDD și 2 SSD, precum și instalarea unui cooler CPU cu o înălțime de până la 160 mm și a unei plăci grafice cu o lungime de până la 310 mm. De asemenea, este compatibilă cu standardele plăcilor de bază ATX, Micro-ATX și Mini-ITX. Carcasa oferă, de asemenea, spațiu pentru un ventilator de 120 mm – nu vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea hardware-ului dumneavoastră!

Design unic

Doriți ca computerul dvs. nu numai să funcționeze eficient, ci și să arate bine? Carcasa Rainbow 1 este ideală pentru dumneavoastră! Panoul său frontal este echipat cu iluminare de fundal RGB, al cărei stil îl puteți ajusta în funcție de preferințele dvs. alegând dintre efectele disponibile. Combinația de lumină neagră și colorată vă oferă un efect vizual deosebit! Panoul lateral este fabricat din plastic.

Lucru și mai confortabil

Producătorul a avut grijă să facă munca cu computerul finit cât mai confortabilă posibil. Carcasa Rainbow 1 este echipată cu mai multe porturi esențiale – printre altele, 2 porturi USB2.0 și un port USB3.0 pentru un transfer rapid de date – astfel încât să vă puteți transfera rapid fișierele. Există, de asemenea, 7 sloturi pentru carduri de expansiune, pentru ca tu să îți extinzi configurația după cum dorești.

Specificații

Producător Aigo
Model Rainbow 1
Culoare Negru
Tip carcasă Turn median
Placă de bază standard ATX / Micro-ATX / Mini-ITX
Panou lateral Plastic
Panou frontal SPCC
Dimensiuni 380 x 195 x 410 mm
Locuri de instalare a discurilor HDD x2 / SSD x2
Sloturi pentru carduri suplimentare 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 310 mm
Înălțimea maximă a răcitorului CPU 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea superioară
Opțiuni de instalare a ventilatorului În spate: ventilator de 120 mm x1 (ventilatoarele nu sunt incluse)
Conectori pentru panoul frontal USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, ieșire căști/difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare, LED
Iluminare de fundal Panoul frontal RGB

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>