Adaptor USB-C la mini-jack 3,5 m + USB-C Mcdodo CA-0500, PD 60W (negru)

109 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

USB-C la mini-jack 3,5 m + adaptor USB-C Mcdodo CA-0500, PD 60W

Adaptorul Mcdodo este un dispozitiv 2 în 1 care vă permite să ascultați muzică și să vă încărcați smartphone-ul în același timp. Acesta oferă sunet de înaltă calitate și încărcare rapidă PD 60W. Cu porturi încorporate de 3,5 mm și USB-C, acesta va funcționa cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor.

Sunet excelent, încărcare convenabilă

Adaptorul Mcdododo este echipat cu un cip HiFi care oferă un sunet clar și bogat în detalii, fără distorsiuni. Mai mult, acesta suportă încărcare rapidă PD 60 W, astfel încât veți reînnoi puterea lui Huawei Mate 40 Pro în aproximativ 1,6 h. Acum poți asculta muzică, vorbi la telefon sau juca jocuri și încărca dispozitivul în același timp.

Design bine gândit

Operarea adaptorului nu vă va cauza probleme. După ce ați conectat căștile la acesta, puteți controla în mod convenabil playerul muzical de la telecomanda integrată în cablu. Dispozitivul funcționează cu Android și iOS, iar designul ușor și compact al produsului face ca acesta să fie ușor de transportat și depozitat.

Specificații:

Producător Mcdododo
Model CA-0500
Interfață DC 3,5 mm + USB-C
Material Aliaj de aluminiu, nailon
Putere 60 W (max.)
Greutate 11 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}