Adaptor USB Bluetooth 5.1 pentru PC, Mcdodo OT-1580 (negru)

26,00 lei

157 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Adaptor USB Bluetooth 5.1 pentru PC, Mcdodo OT-1580 (negru)

Laptopul dvs. nu acceptă Bluetooth? Nu renunțați la posibilitatea de a vă putea utiliza dispozitivele wireless alese! Adaptorul USB Mcdododo OT-1580 vă permite să împerecheați până la 7 dispozitive simultan și se remarcă prin compatibilitatea sa largă. Acesta oferă conectivitate rapidă Bluetooth 5.1 și are o rază de acțiune de până la 20 m. Produsul este extrem de ușor de utilizat și nu necesită instalarea de drivere suplimentare (pentru Windows 8 și versiunile ulterioare).

Conectați până la 7 dispozitive simultan

Spuneți adio limitărilor. Adaptorul vă permite să asociați până la 7 dispozitive în același timp, astfel încât nu trebuie să utilizați porturi USB suplimentare. Este compatibil cu dispozitive fără fir, cum ar fi șoareci, tastaturi, difuzoare, căști și controlere de jocuri. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a vă conecta laptopul la tabletă sau la telefon pentru a transfera în mod convenabil fișiere la viteze de până la 3 Mbps.

Bluetooth 5.1

Uitați de problemele legate de calitatea semnalului. Adaptorul utilizează tehnologia Bluetooth 5.1 pentru a oferi o transmisie rapidă și stabilă pe distanțe de până la 20 m. Gata cu întârzierile și întreruperile de conexiune! Dispozitivul vă permite, de asemenea, să vă bucurați de o calitate ridicată a sunetului. Toate acestea înseamnă că puteți să lucrați, să ascultați muzică și chiar să jucați jocuri dinamice în confort!

Ușor de utilizat

Dispozitivul este extrem de ușor de utilizat. Dacă folosiți Windows 8 sau o versiune ulterioară, trebuie doar să-l conectați la computer și este gata de utilizare imediat. Nu este nevoie să pierdeți timp instalând drivere suplimentare! În plus, adaptorul își amintește dispozitivele asociate și se conectează automat la ele atunci când reporniți calculatorul. Nu trebuie să vă mai faceți griji în acest sens!

Specificații

Producător Mcdododo
Model OT-1580
Culoare Negru
Conector USB-A
Versiunea Bluetooth 5.1
Raza de acțiune Până la 20 m
Număr maxim de dispozitive împerecheate în același timp 7
Material ABS
Dimensiuni 22 x 17 x 7,2 mm
Greutate 2 g
Compatibilitate Windows 7 / 8.1 / 10, Linux

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>