Adaptor pentru trepied PULUZ PU636 cu bilă, metal 360 Panorama

32,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

PULUZ PU636 adaptor cu bilă pentru trepied, metal 360 Panorama

Adaptorul Puluz este o componentă de montare esențială pentru aparatul dumneavoastră foto. Acesta oferă posibilitatea de a realiza fotografii panoramice de pe un trepied, oferind o mare versatilitate. Produsul funcționează cu trepiede și monturi cu șuruburi de ¼. Șurubul ¼ vă permite să montați camere, lumini sau suporturi de telefon, oferind compatibilitatea largă și confortul de care aveți nevoie. Fabricat din materiale de înaltă calitate, garantează siguranța dispozitivelor dvs. În ciuda construcției sale robuste, produsul este ușor și portabil, astfel încât vă va servi cu succes oriunde aveți nevoie de el.

02Puluz/PU636/9

Imagini panoramice

Adaptorul Puluz oferă versatilitate pentru orice trepied. Capul cu bilă permite o rotație verticală de 360° și o rotație orizontală de 135°. Acest lucru vă va permite să vă orientați echipamentul în funcție de nevoile dumneavoastră.

02Puluz/PU636/1

Compatibilitate largă

Produsul dispune de o gaură de ¼ de șurub, asigurând o compatibilitate largă cu multe trepiede sau monturi. Șurubul adaptor (¼) oferă posibilitatea montării directe a aparatelor foto și a camerelor video sau a suporturilor externe, cum ar fi suporturile pentru telefoane. Capacitatea de încărcare a adaptorului este de 1,5 kg, astfel încât puteți fi siguri că dispozitivele dvs. sunt în siguranță.

02Puluz/PU636/7

Design robust

PU636 este un adaptor cu bilă care a fost creat folosind materiale de înaltă calitate, asigurând siguranța și stabilitatea necesară a dispozitivelor dvs. Produsul este rezistent la deteriorare, dar este ușor și portabil. Mai mult, este echipat cu o plăcuță de silicon pentru dispozitivele ce urmează a fi montate, pentru o stabilitate și mai mare.

02Puluz/PU636/4

Producător Puluz
Model PU636
Compatibilitate Camere foto, monturi, trepieduri și accesorii montate pe un șurub de ¼