Adaptor Lightning la AUX mini jack 3,5 mm + Lightning, Mcdodo CA-2740 (gri)

74,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Adaptor Lightning la AUX mini jack 3,5 mm + Lightning, Mcdodo CA-2740 (gri)

Ți s-a descărcat telefonul în timp ce te uitai la cel mai recent episod al unei emisiuni TV? Nu mai trebuie să renunțați la căști pentru a reîncărca energia dispozitivului dvs. Adaptorul Mcdodo rezolvă problema lipsei de spațiu și oferă două porturi suplimentare – Lightning și AUX mini jack 3,5 mm. Acum puteți să vă încărcați telefonul și să vă folosiți căștile în același timp. Produsul are un design robust și suportă protocoale de încărcare rapidă. Oferă o transmisie stabilă a sunetului și nu afectează funcțiile telecomenzii și ale microfonului încorporate în căști.

Nu pierdeți divertismentul preferat

Nu mai trebuie să vă deconectați căștile pentru a vă încărca dispozitivul. Adaptorul vă permite să conectați în același timp un încărcător Lightning și o mufă de 3,5 mm. Astfel, puteți viziona confortabil un film, juca un joc sau asculta muzica preferată în timp ce dispozitivul dvs. se încarcă. Produsul suportă protocoale de încărcare rapidă, astfel încât vă puteți reîncărca telefonul sau tableta în cel mai scurt timp.

Calitate excelentă a sunetului

Cipul încorporat asigură o transmisie stabilă a datelor, astfel încât vă puteți bucura de o calitate excelentă a sunetului, fără distorsiuni sau întârzieri. În plus, adaptorul acceptă apelurile telefonice și nu afectează funcționarea telecomenzii încorporate în căști, astfel încât puteți controla liber muzica și apelurile fără să vă faceți griji cu privire la interferențe.

Construcție robustă

Adaptorul este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la uzură. Vă va surprinde cu designul său modern și, datorită designului său compact, va încăpea chiar și în buzunar.

Specificații:

Producător McDodo
Model CA-2740
Interfață Lightning la AUX mini jack 3.5mm + Lightning
Port audio 3,5 mm
Port de încărcare Lightning
Viteza de încărcare 2.4 A
Lungime 0.1 m
Compatibilitate Dispozitive cu interfață Lightning

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}