Adaptor Lightning la 2x Lightning Oryx CA-0490 (negru)

23,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Adaptor Lightning la 2x Lightning Oryx CA-0490

Adaptorul Mcdodo este un dispozitiv 2 în 1 care vă permite să ascultați muzică și să vă încărcați smartphone-ul în același timp. Acesta oferă sunet de înaltă calitate și încărcare rapidă. Datorită porturilor Lightning și de 3,5 mm încorporate, acesta va funcționa cu smartphone-urile de marcă Apple.

Sunet excelent, încărcare convenabilă

Adaptorul Mcdodo este echipat cu un cip HiFi care oferă un sunet clar, bogat în detalii și fără distorsiuni. Mai mult, acesta suportă o încărcare rapidă de 2,4 A, astfel încât veți reînnoi energia dispozitivului dvs. în cel mai scurt timp. Acum puteți asculta muzică, vorbi la telefon sau juca jocuri și vă puteți încărca dispozitivul în același timp.

Design inteligent

Operarea adaptorului nu vă va cauza probleme. După ce ați conectat căștile la acesta, puteți controla în mod convenabil playerul muzical de la telecomanda integrată în cablu. Dispozitivul funcționează cu Android și iOS și se conectează automat la dispozitivul dvs. fără o fereastră pop-up. În plus, designul ușor și compact al produsului face ca acesta să fie ușor de transportat și depozitat.

Specificații:

Producător Mcdododo
Model CA-0490
Interfață DC 3,5 mm + Lightning
Material aliaj de aluminiu, nailon
Curent 5V / 2,4A
Greutate 11 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}