Adaptor fără fir Carlinkit TBOX-Plus 4+64GB

988 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Adaptor fără fir Carlinkit TBOX-Plus 4+64GB

Călătoriți des cu mașina? Doriți să vă sporiți confortul la volan? Cu Carlinkit acest lucru va fi posibil! Acest adaptor va face controlul vehiculului dvs. și mai ușor, deoarece cu el veți putea utiliza sistemele CarPlay sau Android Auto fără fir! În plus, este echipat și cu sloturi pentru card micro SD și card nano SIM, ceea ce înseamnă că vă va permite să efectuați apeluri în mod liber. Mai mult, vă permite să descărcați aplicații nelimitate, inclusiv cele mai populare, precum YouTube și Netflix. Bucurați-vă de o călătorie plăcută cu Carlinkit!

Carlinkit/CPC200-TBOX-PLUS/1

Plăcere fără fir

Transformă-ți CarPlay și Android Auto într-o plăcere fără fir! Uitați de cablurile încurcate, datorită TBOX-Plus. Mai mult, funcționează cu Android 13.0, astfel încât puteți viziona cu ușurință filme, citi cărți, asculta muzică, folosi navigația sau juca jocuri în timp ce îl utilizați! În plus, locația dvs. va fi întotdeauna actualizată și utilizarea GPS, mai plăcută.

Carlinkit/CPC200-TBOX-PLUS/7

Confort de utilizare

Adaptorul Carlinkit TBOX-Plus a fost dezvoltat cu gândul la confort, astfel încât vă permite să descărcați un număr nelimitat de aplicații, inclusiv filme și seriale TV populare. În plus, atunci când ascultați muzică, nu mai trebuie să renunțați la utilizarea GPS-ului, deoarece cu Carlinkit puteți împărți ecranul în două! În plus, îl puteți manevra de pe volan și, cu CarPlay, este compatibil cu asistentul vocal. Aceste caracteristici fac ca utilizarea echipamentului să fie și mai convenabilă!

Carlinkit/CPC200-TBOX-PLUS/2

Design bine gândit

Produsul Carlinkit se remarcă prin designul său bine gândit, deoarece este echipat cu procesorul original Qualcomm cu 8 nuclee, care garantează o performanță rapidă. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa de memorie, deoarece dispozitivul utilizează 4 GB + 64 GB. De asemenea, suportă rețeaua 2G/3G/4G, ceea ce vă permite să efectuați cu ușurință apeluri telefonice. Prezintă o compatibilitate largă cu mașinile CarPlay și are o dimensiune mică (79,8 × 79,8 × 14,7 mm), ceea ce îl va face mai ușor de transportat și de depozitat.

Carlinkit/CPC200-TBOX-PLUS/8

Instalare ușoară

Nu vă temeți de o instalare complicată, deoarece utilizarea TBOX-Plus este foarte ușoară. Acesta își începe activitatea imediat ce este conectat la portul USB. Se conectează la telefon cu ajutorul tehnologiei Bluetooth și, în plus, are și opțiunea de a introduce carduri SD sau SIM. Toate acestea îl fac mai comod de utilizat.

Carlinkit/CPC200-TBOX-PLUS/3

Inclus

  • adaptor fără fir
  • manual de utilizare
  • Cablu USB-A la USB-C
  • Cablu de la USB-C la USB-C
Producător Carlinkit
Model CPC200-TBOX PLUS
Sistem Android 13.0
Memorie 4GB LPDDR4 RAM+64GB UFS ROM / 8GB LPDDR4 RAM+128GB UFS ROM
Putere de intrare 5V±0.2V 1.0A
Consumul de energie 3W
Frecvența WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G+5G
Bluetooth 4.2 BLU+5.0 BLU
Material ABS + PC
Porturi Intrare USB-C, intrare pentru card micro SD și card nano SIM
Dimensiuni 79,8 × 79,8 × 14,7 mm
Greutate 0,064 kg