Adaptor de la USB-C la AUX mini jack 3,5 mm + USB-C, Mcdodo CA-1880 (negru)

48,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Adaptor de la USB-C la AUX mini jack 3,5 mm + USB-C, Mcdodo CA-1880 (negru)

Vrei să îți conectezi căștile, dar telefonul tău are nevoie de încărcare? Acum asta nu mai este o problemă! Câștigați spațiu suplimentar cu ajutorul adaptorului Mcdodo. Dispozitivul oferă două intrări – USB-C și 3,5 mm, astfel încât să vă puteți încărca telefonul și să ascultați muzică în același timp. Produsul suportă protocoale de încărcare rapidă și oferă o transmisie audio stabilă. Mai mult, prin utilizarea adaptorului puteți folosi liber funcțiile telecomenzii și ale microfonului încorporate în căști, iar datorită construcției sale robuste vă veți bucura de performanțele sale ani la rând.

Încărcare rapidă

Atunci când conectați adaptorul, nu pierdeți din viteza de încărcare. Dispozitivul suportă PD 60 W, astfel încât vă veți încărca telefonul în cel mai scurt timp, fără a deconecta căștile. Este nevoie de puțin peste 1,5 ore pentru a ajunge la 100% în bateria lui Huawei Mate40 Pro.

Nu renunța la divertismentul tău preferat

Nu mai trebuie să vă deconectați căștile pentru a vă încărca dispozitivul. Adaptorul rezolvă problema lipsei de spațiu și îți permite să conectezi în același timp un încărcător USB-C și un jack de 3,5 mm. Astfel, poți viziona confortabil un film, juca un joc sau asculta muzica preferată în timp ce dispozitivul tău se încarcă.

Calitate excelentă a sunetului

Cipul încorporat asigură o transmisie stabilă a datelor, astfel încât vă puteți bucura de o calitate excelentă a sunetului, fără distorsiuni sau întârzieri. În plus, adaptorul acceptă apelurile telefonice și nu afectează funcționarea telecomenzii încorporate în căști, astfel încât puteți controla liber muzica și apelurile fără să vă faceți griji cu privire la interferențe.

Construcție robustă

Adaptorul este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la uzură și deteriorare. Panglica de nailon asigură o durată de viață mai lungă a cablului, iar designul compact înseamnă că adaptorul Mcdodo vă poate însoți oriunde.

Inclus

  • Adaptor de la USB-C la mini-jack AUX de 3,5 mm + USB-C
  • Manual de utilizare

Specificații:

Producător McDodo
Model CA-1880
Interfață USB-C – USB-C + 3,5 mm
Material Aliaj de aluminiu + împletitură de nailon
Greutate 11 g
Port audio 3,5 mm
Port de încărcare USB-C
Alimentare Max 60 wați
Compatibilitate Universal

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}