1MORE Omthing Omthing airfree lace căști intraauriculare cu fir (negru)

75,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

1MORE Omthing Omthing Airfree Lace căști intraauriculare cu fir (negru)

Asigurați-vă că sunteți confortabil în timp ce ascultați muzică. Căștile 1MORE Airfree Lace sunt prevăzute cu drivere de 10 mm pentru a vă oferi o experiență muzicală și mai bună. Le puteți conecta cu ușurință la dispozitivul dorit datorită conectivității Bluetooth 5.0, iar bateria puternică asigură până la 12 ore de utilizare. Telecomanda încorporată facilitează operarea căștilor. Designul atent studiat garantează un confort de neegalat.

Sunet de înaltă calitate

Descoperă o calitate mai bună a sunetului cu 1MORE. Căștile sunt echipate cu drivere dinamice de 10 mm care asigură o calitate excelentă a sunetului. Astfel, vă puteți cufunda într-o lume de sunet clar și clar ca cristalul și bas profund și bogat. Acum nici măcar nu trebuie să ieșiți din propria cameră pentru a vă simți ca la concertul trupei preferate!

Durată lungă de funcționare

Uitați de limite și ascultați muzică atât timp cât doriți! Cu o baterie încorporată de 160 mAh, căștile pot funcționa continuu timp de până la 12 ore. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că căștile rămân fără energie pe neașteptate în timpul unei călătorii lungi cu trenul, de exemplu.

Chiar mai ușor de utilizat

Nu mai trebuie să vă întindeți mâna după telefon de fiecare dată când doriți să răspundeți la un apel sau să schimbați o melodie! Telecomanda integrată în cablu vă facilitează operarea căștilor. Puteți gestiona apelurile, schimba melodiile, regla volumul sau activa asistentul vocal printr-o simplă atingere de buton. Acum toate funcțiile importante sunt la îndemâna ta!

Tehnologie Bluetooth

Îți faci griji cu privire la interferențe sau întârzieri? Cu Airfree Lace, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic! Căștile utilizează Bluetooth 5.0, care garantează o conexiune stabilă și rapidă la dispozitivul ales de până la 10 metri. Asocierea căștilor este extrem de ușoară și nu va fi deloc o problemă pentru tine.

Pentru comoditate

1MORE a proiectat căștile pentru a vă oferi un confort maxim. Modelul AirFree Lance se potrivește perfect în urechi și nu va cădea. Le puteți folosi confortabil până la câteva ore fără să vă temeți de disconfort. Pentru curea se folosește silicon moale și sigur, care nu irită pielea. De asemenea, au rezistență la apă IPX4, astfel încât nu sunt intimidate de picăturile de ploaie sau de transpirație. De asemenea, se remarcă designul modern și elegant, care face din căști un accesoriu interesant pentru stilul de zi cu zi.

Producător 1MORE
Model E0008
Nume Dantelă AirFree
Culoare Negru
Chip BK3266
Traductoare 10 mm
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune Până la 10 m
Codec SBC
Impedanță 16Ω
Răspuns de frecvență 20Hz-20kHz
Capacitatea bateriei 160 mAh
Timp de funcționare Până la aprox. 12 ore (volum 50%)
Interfață de încărcare USB-C
Ieșire 3mW
Greutate 28.4 g
Material ABS + TPE + silicon
Rezistența la apă IPX4

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>