Metode de plata

 

Pentru a achita produsele comandate pe Kruz.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Plata prin Internet Banking
- Ordin de plata
 
Plata numerar/ ramburs
In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Transfer bancar:

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

Denumirea companiei: Igrec Top Shop SRL

Adresa Sediului Social: Strada Lucian Blaga, nr.8, Bl. Q4, Sc. A, Ap. 4, Pitesti, Arges,

Cod unic de inregistrare: RO34968606

Nr. Reg. Comertului: J03/1187/2015

IBAN: RO42INGB0000999910809447

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCHING


Plata online cu cardul
Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile NETOPIA Payments, unul dintre cel mai mari procesatori de carduri din Romania.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Important de stiu! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Ai nevoie de ajutor?

  • +4 0747 727 777
  • Email: comenzi@kruz.ro