Cum cumpar?

 

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

·         Metoda de livrare (Livrare acasa prin curier rapid cu deschidere la livrare 23 lei sau livrare in easybox de la 9.99 lei)

·         Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

·         Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica
Telefonand la 0747727777 un agent de vanzari Kruz.ro va prelua comanda. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@kruz.ro:

·         Metoda de livrare (Livrare prin curier rapid cu deschidere la livrare 23 lei sau livrare in easybox de la 9.99 lei)

·         Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

·         Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.


Modalitati de Plata

Pentru a achita produsele comandate pe Kruz.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
 
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Plata prin Internet Banking
- Ordin de plata
 
Plata numerar/ ramburs
 
In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).
 
Plata online cu cardul
 
Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile NETOPIA Payments, unul dintre cel mai mari procesatori de carduri din Romania.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ai la dispozitie mai multe optiuni:
 
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Plata prin Internet Banking
- Ordin de plata
 
Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Important de stiu! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

Ai nevoie de ajutor?

  • +4 0747 727 777
  • Email: comenzi@kruz.ro